slimmer rijden doe je met VARI

Power Flush automaat

Laat bij VARI uw automaat spoelen met de Power Flush methode voor een langere levensduur en betere prestaties.

Maak afspraak

Bel mij terug

Verwijdert alle olieresten in uw versnellingsbak

Voor het verwijderen van de olieresten in uw versnellingsbak kunt u bij VARI terecht voor een Power Flush. Alle reparaties die wij uitvoeren worden uitgevoerd volgens de fabrieksspecificaties zodat ook de fabrieksgarantie normaal van kracht blijft.

Power Flush automaat spoelen bij VARI

Rijdt u een automaat? Dan weet u waarschijnlijk wel dat het verstandig is om bij elke 75.000 kilometer de Automatic Transmission Fluid (ATF), oftewel de olie in de versnellingsbak, te laten vervangen. Als u de olie op reguliere wijze laat vervangen, blijven er olieresten en vuil achter in de leidingen en werkzame delen van uw versnellingsbak. Als we bij VARI uw automaat spoelen met ons Power Flush-systeem, nemen worden deze resten ook verwijderd. Dit zorgt voor een merkbare prestatieverbetering en een langere levensduur van uw automaat!

Waarom Power Flush?

Veel automaten worden wat betreft de versnellingsbak geadverteerd als "onderhoudsvrij". Hoewel dit een mooie toevoeging is op een lijstje specificaties, betekent het meestal niet dat er nooit iets aan hoeft te gebeuren. Na verloop van tijd raakt zelfs een afgesloten systeem als een versnellingsbak vervuild, en zwerven er metaalsplinters en andere onwenselijke materialen door uw systeem. Dit is goed te zien aan de verkleuring van de olie, die er (vaak) rood of groen ingaat, en er diep zwart uit kan komen. De olie normaal verversen is een gedeeltelijke oplossing, maar door periodiek te spoelen met een Power Flush automaat, kunt u zeker uitgaan van een langere levensduur en soepelere schakelmomenten.

Bij iedere VARI-onderhoudsbeurt is tevens een aantal handige services inbegrepen:

  • Offerte vooraf: U krijgt bij ons vooraf offerte met de onderhoudskosten van de auto, zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan als u de rekening krijgt. U kunt ook zelf online berekenen wat het onderhoud van uw auto kost.
  • Goedkoop vervangend vervoer: Voor slechts € 29,- per dag heeft u al vervangend vervoer, u hoeft dus geen dag zonder auto te zitten. Wanneer het onderhoud direct uitgevoerd kan worden kunt u ook besluiten om ter plaatse te wachten.

Voordelig totaalpakket

Als u een afspraak wilt maken, kunt u dat eenvoudig doen via onze online agenda. Om een afspraak te maken gaat u naar onze werkplaats pagina, klik daarvoor op onderstaande button.

Maak direct een afspraak

Power flush automaat

- Jan, specialist onderhoud

VARI Onderhoud