slimmer rijden doe je met VARI

Werkplaatsdate

Het behoud van uw auto begint met het juiste auto onderhoud. Wij maken graag een afspraak om uw auto in topconditie te houden. U kunt ons bellen of mailen maar ook via deze site kunt u een afspraak met een van ons maken.

Huib, Bart, Jan, Denise en/of Pascal berekenen graag het meest voordelige onderhoudstarief aan u voor:

Direct online afspraak maken! (link opent in nieuw venster)

Reken zelf uit wat uw reparatietarief is:

Online offerte Ridderkerk

Online offerte Vlaardingen (links openen in nieuw venster)

VARI Schadeherstel

Autoschade is altijd vervelend en komt nooit uit. Maar als het dan toch gebeurt kom dan naar VARI, en wanneer de auto niet meer rijdt, laat uw auto gerust naar VARI transporteren. Wij regelen de gehele afhandeling voor u, van het schadeformulier invullen, contact opnemen met uw verzekering en leveren een huurauto. Tenslotte bij een total loss voeren wij de onderhandeling voor een zo eerlijk mogelijke schadeloosstelling.

VARI heeft jarenlange samenwerkingen met verschillende Focwa Schadeherstelbedrijven. Hierdoor kunnen en mogen wij voor alle verzekeraars autoschade herstellen, tegen het laagste voor uw geldende eigen risico. Dus heeft u schade, laat u niet sturen, kom naar VARI.

Gemiddeld heeft u eenmaal per 7 jaar autoschade. VARI hersteld er minimaal 7 per week. VARI heeft dus voldoende ervaring en deskundigheid.

De VARI Mobiliteitspas 24/7

Iedere klant die zijn auto bij ons met regelmaat laat onderhouden ontvangt een klantenpas. Deze klantenpas zorgt dat u bij pech - 24 uur per dag/7 dagen per week - wordt geholpen!

Licht laten branden, een lekke band of een ander euvel waardoor u niet mee door kunt rijden? Bel ons gerust!

Is het buiten kantoortijd of in het weekend bel dan onze 24/7 mobiliteitsservice 0800-235.82.74. Dan zorgen wij dat u zo snel mogelijk geholpen wordt en desnoods bij de dichtstbijzijnde autogarage gebracht wordt.

De VARI leenauto's

Wanneer u uw auto voor onderhoud of reparatie bij ons brengt, is het mogelijk een leenauto mee te nemen. De VARI klanten die in bezit zijn van een klantenpas, kunnen een leenauto huren tegen gereduceerd tarief.