slimmer rijden doe je met VARI

APK aanbieding

Speciale aanbieding: VARI klantenkaart + pechhulp NL + olie verversen + APK voor € 129,-.

Maak afspraak

Bel mij terug

Voordelig APK pakket

VARi klantenkaart + pechhulp Rijnmond + olie verversen + APK € 199,-*

Wilt u uw auto niet alleen APK laten keuren, maar ook direct worden geholpen bij pech aan uw auto? Dan bent u bij VARi aan het juiste adres. Voor slechts € 199,- wordt uw auto APK gekeurd, wordt de olie ververst én profiteert u van onze klantenkaart inclusief pechservice. Met de VARi klantenkaart wordt u bij pech 24 uur per dag, 7 dagen per week geholpen of naar de dichtstbijzijnde garage gebracht. 

* Deze aanbieding geldt uitsluitend voor auto’s die door VARi  zijn onderhouden.

Maak direct een afspraak

APK benzine, diesel, hybride en/of electrisch maak een afspraak

Jaarlijks bent u verplicht om uw auto APK te laten keuren om er zeker van te zijn dat u veilig de weg op kunt. Bij VARi kunt u terecht om uw auto te laten keuren door een van onze gediplomeerde APK-keurmeesters. Onze specialisten zorgen ervoor dat elk automerk goed en vakkundig wordt nagekeken in een van onze modern uitgeruste werkplaatsen. U kunt uitsluitend met afspraak bij ons terecht. Wilt u zeker weten dat u direct geholpen kunt worden? Maak dan direct een afspraak.

Voor zowel de particuliere als zakelijke rijder

U kunt zowel als particuliere als zakelijke rijder bij ons terecht om uw auto APK te laten keuren. Bovendien zijn wij Leaseprof gekwalificeerd, waardoor wij up-to-date kennis hebben van de laatste technieken, ongeacht het merk of type auto.

Doe APK bij onderhoudsbeurt

Wanneer u de APK keuring combineert met een onderhoudsbeurt van uw auto bespaart u niet alleen tijd, maar ook geld. U krijgt de APK voor een gereduceerd tarief bij een onderhoudsbeurt! Maak nu een afspraak voor onderhoud + APK.

Beste service

VARi onderscheidt zich op het gebied van kwaliteit en service. Onze klanten waarderen het zeer dat we hoge kwaliteit, eerlijk advies, en een vriendelijke en persoonlijke service bieden. Onze klanten beoordelen ons zelfs met een 9,2! VARi is sinds 1930 een bekende naam in de regio Rotterdam. U kunt er dus op vertrouwen dat u de beste service krijgt.

Vervangend vervoer vanaf slechts € 36,- per dag

Als u wilt, zetten wij vervangend vervoer voor uw deur, zodat u de auto geen dag hoeft te missen. En dit vanaf slechts € 36,- per dag!

Hans - APK pakket

- Hans, specialist APK

VARI APK

  • APK diesel
  • APK hybride
  • APK elektrisch 
  • APK benzine 
  • Alle brandstofsoorten APK 
  • Doe je APK bij onderhoud
  • Voordelig vervangend vervoer
  • Voor zowel particulier als zakelijke rijder