slimmer rijden doe je met VARI

Auto onderhoud

Onderhoud van alle merken, voor particulier, zakenauto’s én bedrijf.

Maak afspraak

Bereken onderhoudskosten

Onderhoud voor alle automerken

VARi onderhoudt alle automerken met dezelfde kwaliteit als de merkdealer, maar dan tegen een gezelligere prijs. Bovendien is de service uitstekend. Wij worden met een 9,2 beoordeeld door onze klanten.

Onze vakmensen hebben up-to-date kennis van de laatste technieken, ongeacht merk of type auto. Uw veiligheid staat immers voorop. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de fabrieksspecificaties, dus ook de fabrieksgarantie blijft normaal van kracht.

Maak direct een afspraak

Voordelen VARi Onderhoud

Bij de onderhoudsbeurt van uw auto is een aantal handige services inbegrepen:

  • Offerte vooraf: U krijgt bij ons vooraf offerte met de onderhoudskosten van de auto, zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan als u de rekening krijgt. U kunt ook zelf online berekenen wat het onderhoudstarief van uw auto is.
  • Voordelig vervangend vervoer: Wij houden u mobiel want voor vanaf  € 36,- per dag leveren wij u vervangend vervoer.
  • VARi klantenkaart: Als u uw auto bij VARi laat onderhouden, ontvangt u een VARi klantenkaart. Met deze klantenkaart wordt u bij pech 24 uur per dag, 7 dagen per week geholpen. Heeft u bijvoorbeeld het licht in uw auto laten branden, een lekke band of een ander probleem waardoor uw auto niet meer kan rijden? Dan kunt u bellen naar onze mobiliteitsservice en zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk hulp krijgt.
  • Ruitservice: Controle van uw ruiten op schade. Met VARi Glasservice mogen wij voor vrijwel alle verzekeraars autoruiten herstellen.
  • Zaterdag van 10.00 - 12.00 uur: is onze werkplaats geopend voor "onverwacht  en ongepland " onderhoud zoals een lampje, een lekke band, etc.. Niet voor regulier onderhoud omdat APK en onderdelen leverantie niet mogelijk is 

Gemak voor zakenauto’s en bedrijven

Als het gaat om zakelijk onderhoud staat VARi voor ontzorgen en gemak. De auto wordt ’s ochtends door u gebracht, door ons onderhouden eventueel gereinigd, en ’s middags weer opgehaald. Reiniging is onderdeel ook van onze service,  

Wij zijn een LeaseProf service center, hét keurmerk voor de zakelijke autorijder. LeaseProf staat net als VARI voor: klantvriendelijk, kwalitatief hoogstaand, en persoonlijk contact. Of het nu gaat om een reparatie, kleine beurt of grote beurt inclusief APK van uw auto.

Als uw bedrijf meerdere merken auto’s heeft, is VARi extra interessant omdat we alle merken onderhouden tegen eerlijke tarieven. 

 

VARi schadeherstel

Autoschade is altijd vervelend en komt nooit uit. Maar als het dan toch gebeurt, kom dan naar VARi! Wanneer de auto niet meer rijdt, laat uw auto gerust naar VARi transporteren. Wij regelen de gehele afhandeling voor u, van het schadeformulier invullen, contact opnemen met uw verzekering tot het leveren een huurauto. Tenslotte voeren wij bij een total loss de onderhandeling voor een zo eerlijk mogelijke schadeloosstelling.

VARi heeft jarenlange samenwerkingen met verschillende Focwa Schadeherstelbedrijven. Hierdoor kunnen en mogen wij voor alle verzekeraars autoschade herstellen, tegen het laagste voor uw geldende eigen risico. Dus heeft u schade, laat u niet sturen, kom naar VARi!

Gemiddeld heeft u eenmaal per 7 jaar autoschade. VARi herstelt er minimaal 7 per week. VARi heeft dus voldoende ervaring en deskundigheid.

Onze specialisten staan voor u klaar!

Op al onze VARi vestigingen staat er een team met vakkundige en gediplomeerde onderhoudsspecialisten voor u klaar. Met moderne werkplaats-apparatuur controleren zij uw auto en pakken zij eventuele gebreken vakkundig aan. Onze specialisten kunnen alle automerken onderhouden en repareren en zorgen ervoor dat uw auto weer piekfijn voor u klaarstaat. VAri is specialist in Suzuki en is ook Seres Service Center - 100% electrische auto's 

Jan - Onderhoud

- Jan, specialist onderhoud

VARI Onderhoud