slimmer rijden doe je met VARI

Nieuwe auto

Een splinternieuwe auto: nul kilometer op de teller en geen krasje te bekennen, maar toch ook die spanning als je hem zelfstandig koopt. Bij VARI kunnen we u in dit proces ontzorgen en begeleiden voor de beste ervaring en het beste resultaat! Daarnaast bieden we gunstige onderhoudspakketten aan.

Maak afspraak

Bel mij terug

Wij helpen u de perfecte match te vinden

De aankoop van een nieuwe auto is altijd spannend. Naast het kopen van een huis is een auto toch een van de grootste aankopen die u zult doen. Bij VARi adviseren en begeleiden wij u graag bij dit proces. Welke auto past bij u? Wat voor toevoegingen of accessoires heeft u nodig? Benzine, diesel, hybride of elektrisch? Onze adviseurs zijn allemaal opgeleid om samen met u deze vragen te beantwoorden en zo met u de perfecte match te vinden. Vervolgens kunnen we de auto voor u bestellen en leveren, waardoor u compleet wordt ontzorgd. VARi is naast officieel Suzuki dealer ook Seres Center. Seres is een nieuw 100% elektrisch merk.

Suzuki website

Seres website - 100% elektrische auto's

Direct naar alle andere nieuwe auto's

Nieuwe auto of occasion?

Bij VARi bieden we zowel nieuwe auto's als occasions aan. Voor beide opties valt veel te zeggen. Hoewel de door ons geleverde occasions gegarandeerd van goede kwaliteit zijn, is het onvermijdelijk dat er toch wat slijt op zit, en dat de levensduur korter zal zijn dan bij een nieuwe auto recht uit de fabriek. Wij kunnen ons daarom goed voorstellen dat u voor een nieuwe auto gaat. Er gaat stiekem natuurlijk ook eigenlijk niets boven die geur van een nieuwe auto.

Private lease

Bent u wel geïnteresseerd in een nieuwe auto, maar betaalt u liever niet in één keer een groot bedrag? Dan zijn er meerdere oplossing voorhanden, bijvoorbeeld traditioneel financieren eventueel met een slottermijn. Maar ook private lease behoort tot de mogelijkheden. Met private lease rijdt u een gloednieuwe auto tegen een vast en laag maandbedrag, waar zelfs het onderhoud en houderschapsbelasting (motorrijtuigenbelasting) bij zijn inbegrepen! Met private lease bij VARi komt u niet voor onaangename, financiële verrassingen te staan en betaalt u alleen voor de brandstof.

Michel - Nieuwe auto's

- Michel, adviseur bij VARi

Voordelen van nieuwe auto's bij VARi

  • Advies op maat
  • Antwoord op al uw vragen
  • Flexibiliteit bij merk- en modelkeuze
  • Goede voorwaarden
  • Suzuki dealer
  • SERES Center 100% elektrisch
  • BOVAG-garantie