slimmer rijden doe je met VARI

References

Service bestaat nog !!!!!!!!!!!!

Service bestaat nog!!!!!!!!!!!!

Na aanschaf van een goedkope occasion bleek de 2de sleutel met transponder mechanisch versleten te zijn, ik had alleen garantie op het draaiende gedeelte. Dan maar een 2de sleutel bestellen. Wat blijkt. Krijg ik de sleutel inclusief inlezen voor garantie te krijgen. Kijk dat is service met een grote S. Vari ridderkerk en vlaardingen bedankt voor de service.

Bart uit Rotterdam

Tijdens Lunchpauze

Mooie video Michel! Net nog even bij de Vari langs geweest. Bandenspanning opmeten was bij een pompstation niet helemaal goed gegaan. Zelfs tijdens de lunchpauze werd ik gratis geholpen om alles even te checken, zelfs mijn reserveband! Dus weer veilig op weg. Bedankt Vari-team! Groeten, Marcel.

Marcel van der Winden

Service bij onvoorziene pech

Zeer tevreden over het verloop van de aankoop. En de service bij onvoorziene pech. Bedankt mannen van VARI!

Marianne en Jacques, Vlaardingen

VARI Pech Service

Mijn oude rode Suzuki Alto was aan vervanging toe omdat ik de laatste tijd een paar keer gebruik heb moeten maken van de Vari pech-onderweg service. Een goede service, waarbij de wachttijd nooit lang was geweest. Het was een auto uit 1998 waar ik met plezier in heb gereden. Mijn eerste gedachte was via internet op zoek te gaan naar een andere auto. Bij de Suzuki-dealer in Ridderkerk hadden ze er eentje staan die me wel wat leek.

Weer een Alto, maar dan een zilver grijze van 2005 en in een prijsklasse die ik me kon permitteren. Mijn oude auto bracht ik, wonend in Schiedam, regelmatig naar Vari in Vlaardingen voor een Apk keuring en onderhoudsbeurt.
Ik had hele goede ervaringen, een betrouwbaar adres. Ik belde Vari-Vlaardingen om door te geven dat ik een auto op het oog had, maar dat die in Ridderkerk stond. "Geen probleem," aldus de heer Michel Rombout, "dan halen we de auto toch hier naartoe." Na een afspraak te hebben gemaakt stond de auto inderdaad klaar in Vlaardingen om een proefrit te maken. Na de proefrit viel de auto meteen in de smaak. Terug bij Vari werd dan ook direct de koopovereenkomst gesloten. De stukken werden in orde gemaakt en ik kon de auto op een afgesproken dag en tijdstip ophalen. We werden steeds heel goed ontvangen door de heer Rombout. Hij was heel klantvriendelijk en stipt bij de gemaakte afspraken. Gaf uitvoerige informatie waar we erg tevreden over waren. Kortom, mijn auto zal ik altijd bij Vari brengen want de klantgerichtheid daar staat bij mij hoog in het vaandel. Nu rij ik met heel veel plezier in mijn nieuwe Suzuki. 

Rita Paiman uit Schiedam

Petje af

Afgelopen week moest de auto voor de keuring
Er moest het een en ander aan gebeuren
ik moest wegens ziekte in de familie de auto de andere dag weer hebben
Maar er staat bij VARI Vlaardingen een geweldig team van monteurs in de werkplaats
Deze mannen hebben er werkelijk alles aan gedaan om het voor elkaar te krijgen
Meneer Hartman en uw team petje af

Willem Engering

Familiegevoel

VARI is een fijne zaak: er wordt geen druk op je gelegd, vriendelijk, menselijk, bijna een familiegevoel. Een aanrader om voor je nieuwe of gebruikte auto te gaan kijken.

Ruud, Maasland

ook nog even gepimpt

Aanschaf gebruikte auto

Uitstekende ervaring met Vari.
Ik was op zoek naar een auto met genoeg power voor een 2 paards trailer en kwam kijken voor een Grand Vitara die op de website stond.
Terwijl ik in de Grand Vitara zat, kwam Michel nog even zeggen dat ze net een tweede binnen hadden gekregen, maar dan een nieuwer model.
Kijk, dat is meedenken met de klant.
Proefritje gemaakt, auto ingeruild, prima deal gekregen.
En de Vitara werd ook nog even gepimpt.
Verder een E-Bike vouwfiets gekocht die ze ook in de showroom hebben staan, erg handig.
Ondertussen al een paar keer met de 2 paards gereden, de combi loopt als een trein.
Ik blij, paarden blij, Vari blij.
Lisbeth uit Vlaardingen

Pages

Bovag klantenbeoordelingen

Zie ook onze beoordelingen op de website klantenvertellen.nl!
(de links openen in een nieuw venster)