slimmer rijden doe je met VARI

VARi is SERES Center

De toekomst brengt een nieuwe vorm van autorijden en dat is elektrisch. VARi is klaar voor deze toekomst met ons huismerk SERES!

Maak afspraak

Bel mij terug

100% elektrische auto

VARi is in 1930 is VARi opgericht. Wij zijn dus van vroeger, het heden en inmiddels ook van de toekomst. De toekomst brengt een nieuwe vorm van autorijden en dat is elektrisch. Met onze eigen elektrische auto zijn wij klaar voor deze toekomst. Uiteraard leveren en onderhouden wij alle merken elektrische auto’s, maar ons huismerk is SERES en daar zijn wij trots op.

Bij VARi kunt u de SERES bekijken, informatie inwinnen en proefrijden. Wij adviseren en begeleiden u; de uiteindelijke verkoop gebeurt helemaal online. Wij leveren één uitvoering, namelijk de meest complete met leer, schuifdak, etc. en er is keuze uit vier metallic kleuren (rood, wit, blauwe en zwart) . Eén prijs: € 37.995 – rijklaar. Inderdaad, daar zit alles in: twee jaar ( uitbreiding naar 8 jaar is mogelijk, vraag naar de voorwaarden) volledige garantie, acht jaar garantie op het accupakket, laadkabels, matten, metallic lak en afleveringskosten. Die duidelijkheid, daar staan wij als VARi en SERES voor!

SERES website - 100% elektrische auto's

Maak een proefrit

Voor veel mensen zal het hun eerste ervaring zijn met elektrisch rijden. Nadat u eerst een uurtje de SERES geprobeert heeft, maak dan ook gerust een afspraak voor een proefrit XL als u serieus geïnteresseerd bent. Dan krijgt u onze SERES één dag of een paar dagen mee, om echt te ervaren hoe het opladen gaat en wat de actieradius voor u inhoudt!

Over SERES

SERES wordt geproduceerd in China. Los van het feit dat daarmee op zich niks mis mee is, ligt de basis van SERES in de USA, in Santa Clara, in 'Silicon Valley' in Californië. SERES is begin 2016 opgericht en een jaar later kreeg het de vergunningen om zowel in de Verenigde Staten als China auto's te produceren. Vooral dat eerste was heel welkom, want SERES komt daar nu uit de fabriek in Indiana waar onder meer eerder Hummer en de Mercedes-Benz R-klasse zijn gebouwd. De voor Europa bestemde auto’s komen echter uit China. In beide landen èn in Japan heeft SERES R&D faciliteiten, kortom een serieuze club. SERES is een wereldmerk en VARi is trots om er onderdeel van te zijn.

Financial en operationele lease

Financial lease heeft diverse voordelen. Het belangrijkste voordeel van financial lease is dat u een auto kunt kopen zonder dat u een grote investering moet doen. U kunt uw nieuwe auto meteen mee naar huis nemen, zonder liquiditeitsbeslag. U bent uiteindelijk wel direct volledig eigenaar van de auto. De maandelijkse kosten die u aan uw leasemaatschappij betaalt, betaalt u dus niet voor niets.

Een ander voordeel van financial lease, is dat u direct economisch eigenaar van uw nieuwe auto bent. Bent u ondernemer, dan kunt u diverse kosten van uw winst aftrekken. Het gaat om de renteaftrek, de investeringsaftrek, de afschrijving en de milieu-investeringsaftrek bij een volledig elektrisch aangedreven auto. Deze aftrekposten maken het financieel aantrekkelijk om als ondernemer voor financial lease te kiezen.

Full operational leasen kan gezien worden als een all-inclusive leasevorm en is een populaire leasevorm bij bedrijven en organisaties. De meeste risico’s liggen bij de leasemaatschappij. Ook een verschil tussen operational en financial lease is dat niet jou onderneming, maar de leasemaatschappij de auto op de balans heeft staan. Op deze manier houd je meer werkkapitaal over dat je opnieuw in je onderneming investeert. Overigens blijft de leasemaatschappij eigenaar van de auto. Ten slotte is de conclusie dat je minder risico’s op gebruikskosten loopt en dat administratie weinig tijd kost.

Financial Lease berekenen

Arjan - SERES elektrische auto

- Arjan, adviseur bij VARi

Voordelen van SERES bij VARi

  • Geen CO2 uitstoot
  • Vrijgesteld van houderschapbelasting
  • Overheid Susidie's 
  • Lagere bijtelling
  • Minder onderhoud
  • Geen BPM
  • Milieubewust
  • 100% Elektrisch
  • Officieel SERES Center