slimmer rijden doe je met VARI

Speciale aanbieding

Geen vakantiecheck of voorjaarscheck, maar de BRAVO check. We checken Banden, Remmen, Accu, Verlichting en Olie!
Een goede airco is een koele airco, die niet ruikt en uw interieur vrij houdt van vocht en stof. Om er achter te komen of uw airco nog goed werkt, doen wij graag een aircocheck voor u.
De nieuwe Vitara is een moderne, veilige AllRoader die is uitgerust met de modernste technieken.
Zomerbanden kopen bij VARI garandeert dat u banden van goede kwaliteit krijgt, zo heeft u ook in de zomer de beste banden.
Winterbanden kopen bij VARI garandeert u dat u goede winterbanden krijgt. Zo gaat u ook 's winters veilig en voorbereid de weg op.
Een grote beurt aan uw auto bij VARI garandeert dat uw auto er weer even mee door kan. Als u het combineert met een APK-keuring, is het nog heel voordelig ook.
Een bumper repareren is voor de vakkundige en ervaren medewerkers en monteurs van VARI geen enkel probleem. Maak snel een afspraak, en u kunt snel en veilig de weg weer op.
De medewerkers van VARI verstaan hun vak perfect. Een bumper vervangen is dus geen enkel probleem. Dankzij de service van VARI kunt u snel weer de weg op.
Schade aan uw autoruit komt helaas met enige regelmaat voor. Gelukkig is uw autoruit vervangen voor de medewerkers van VARI geen enkel probleem. Wanneer komt u bij ons langs?
Een kapotte uitlaat leidt tot hogere brandstofconsumptie en een extra schadelijke uitstoot. Laat daarom uw kapotte uitlaat zo snel mogelijk vervangen bij VARI.
Een deuk in uw auto? Dat kan de beste overkomen. De monteurs van VARI kunnen uw auto snel en eenvoudig uitdeuken, zodat u niets meer van de schade ziet!
Na een lichte aanrijding is er vaak alleen blikschade. Hoewel dit geen effect heeft op de prestaties van uw auto, is het wel vervelend. Laat daarom uw blikschade repareren bij VARI.
Net als de meeste bewegende onderdelen van uw auto, zijn ook de remschijven aan slijtage onderhevig. Periodiek de remschijven vervangen is dan ook cruciaal. Bij VARI kunt u hiervoor altijd terecht.
Eens in de zoveel tijd uw remblokken vervangen is cruciaal om de veiligheid van u en anderen op de weg te garanderen. Bij VARI kunt u dit snel en vakkundig laten doen.
De distributieriem is een essentieel onderdeel van uw motor en moet daarom goed onderhouden worden. Indien nodig moet deze zelfs vervangen worden. Bij VARI kunnen we snel en effectief uw distributieriem controleren. Wanneer komt u langs?

Om uw auto te laten balanceren kunt u altijd bij VARI terecht. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de fabrieksspecificaties, dus ook de fabrieksgarantie blijft normaal van kracht.

Om remvloeistof te vervangen kunt u altijd bij VARI terecht. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de fabrieksspecificaties, dus ook de fabrieksgarantie blijft normaal van kracht.

Om winterbanden te wisselen kunt u altijd bij VARI terecht. Winterbanden hebben een ander profiel en samenstelling van het rubber.

Voor airco onderhoud kunt u altijd bij VARI terecht. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de fabrieksspecificaties, dus ook de fabrieksgarantie blijft normaal van kracht.

Om uw auto uit te laten lijnen kunt u altijd bij VARI terecht. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de fabrieksspecificaties, dus ook de fabrieksgarantie blijft normaal van kracht.

VAG, beter bekend als Volkswagen AG is de op een na grootste autoproducent ter wereld. Bij VARI kunnen we overweg met alle merken van dit concern.

Om een trekhaak te plaatsen kunt u altijd bij VARI terecht. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de fabrieksspecificaties, dus ook de fabrieksgarantie blijft normaal van kracht.

Om een trekhaak te monteren kunt u altijd bij VARI terecht. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de fabrieksspecificaties, dus ook de fabrieksgarantie blijft normaal van kracht.

Voor het onderhoud aan uw balansmodule en oliepomp kunt u altijd bij VARI terecht.

Voor het onderhoud van alle automerken tegen een lage prijs maar met een uitstekende service kun je terecht bij VARI.

Voor het reinigen van uw inlaat tegen een faire prijs maar met een uitstekende service kun je terecht bij VARI. Onze klanten beoordelen de service gemiddeld met een 9,2.

Voor het onderhoud van alle automerken tegen een lage prijs maar met een uitstekende service kun je terecht bij VARI.

Voor het onderhoud aan de DSG kunt u altijd bij VARI terecht. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de fabrieksspecificaties, dus ook de fabrieksgarantie blijft normaal van kracht.

Voor het onderhoud van alle automerken tegen een lage prijs maar met een uitstekende service kun je terecht bij VARI.

Voor het onderhoud van alle automerken tegen een lage prijs maar met een uitstekende service kun je terecht bij VARI.

Voor de airco onderhoud van alle automerken tegen een lage prijs maar met een uitstekende service kun je terecht bij VARI.

Voor het airco onderhoud van alle automerken tegen een lage prijs maar met een uitstekende service kun je terecht bij VARI.