slimmer rijden doe je met VARI

Uitlaat vervangen

Een kapotte uitlaat is slecht voor het milieu en uw portemonnee. Laat daarim uw uitlaat vervangen bij VARI

Maak afspraak

Bel mij terug

Laat uw kapotte uitlaat vervangen bij VARI en krijg uw auto weer in topconditie

Bij VARI kunt u terecht voor onderhoud aan alle auto’s. Bij de werkzaamheden die wij uitvoeren, houden we bovendien de fabrieksspecificaties aan, waardoor u uw recht op fabrieksgarantie niet verliest. Laat u verbazen door onze scherpe prijzen en uitstekende service. Vele tevreden klanten gingen u voor, en zij beoordeelden ons gemiddeld met een 9,2. Hun beoordelingen kunt u hier lezen.

Waarom uitlaat vervangen?

Het belang van een goed functionerende uitlaat wordt vaak onderschat. Zo beperkt een uitlaat niet alleen het geluidsniveau van uw auto, maar voorkomt het ook dat giftige uitlaatgassen uw auto binnendringen, is de effectieve afvoer van uitlaatgassen positief voor het vermogen van uw auto en maakt de uitlaat de auto minder slecht voor het milieu door schadelijke stoffen te filteren. Uw uitlaat kan beschadigd raken door een aanrijding, maar na verloop van tijd ook door corrosie, roest en slijtage.

Een uitlaat vervangen is een relatief grote ingreep. De kosten en het gemak van het vervangen van een uitlaat, variëren sterk per model. Bij de ene auto is de uitlaat nu eenmaal beter bereikbaar dan bij de andere. Toch kunnen we bij VARI zeker uw uitlaat vervangen, ongeacht uw model. We zetten uw auto op de brug, en kunnen uw nieuwe uitlaat plaatsen. Vaak hebben we deze al op voorraad, maar anders bestellen we deze bij.

Maak een afspraak

Als u een afspraak wilt maken, kunt u dat eenvoudig doen via onze online agenda. Hiervoor dient u eerst een keuze te maken tussen onze vestigingen in Ridderkerk en Vlaardingen, waarna u een datum kunt kiezen die u goed uitkomt.

Maak direct een afspraak

Uitlaat vervangen

- Jan, specialist onderhoud

VARI Onderhoud