slimmer rijden doe je met VARI

Laatste nieuws

Het laatste nieuws uit onze nieuwsbrieven teruglezen? U vindt ze in het nieuwsbrieven archief!

VARI Winterscan: 3 november, Vlaardingen

Het is weer bijna zover; onze jaarlijkse VARi Family Dag gecombineerd met de VARi Winterscan. Zaterdag 3 november de VARi Winterscan bij VARi Hoogstad 151 Vlaardingen, voor klanten van Vlaardingen én Ridderkerk

Klanten vertellen: de familie Veldhoen, al 30 jaar VARI-klant

Tevreden klanten, daar doe je het voor. Dat zeggen ze bij elk autobedrijf, maar dat wij het ook waar maken, daar is de familie Veldhoen het levende bewijs van. Al bijna 30 jaar zijn zij trouwe klant van VARI. Inmiddels zijn er zeker 15 nieuwe auto’s aangeschaft. De laatste werd eind juli afgeleverd.

Laat uw airco voor de Zomer controleren

Een goede airco is een koele airco, die niet ruikt en uw interieur vrij houdt van vocht en stof. Om er achter te komen of uw airco nog goed werkt, doen wij graag een aircocheck voor u. Tijdens onderhoud is het tarief slechts € 15,-

VARI Private Lease: zorgeloos rijden

Met ingang van 1 april levert VARI ook elk merk auto met private lease. U hoeft alleen nog te tanken; alle andere kosten, zoals verzekering, onderhoud, wegenbelasting, etc., zijn al in het maandbedrag verwerkt.

Gesjoemel ook bij Mitsubishi

In navolging van VW heeft ook Mitsubishi met de verbruikscijfers van 625 duizend auto’s gesjoemeld. Vandaag zijn de details van het gesjoemel bekendgemaakt. Mitsubishi heeft de testresultaten ‘opgepoetst’ en presenteerde betere verbruiksresultaten dan werkelijk het geval is.

Suzuki in gelijk gesteld door rechter, VW verliest

Volkswagen moet zijn aandelen in de Japanse fabrikant Suzuki van de hand doen. Dat melden de twee fabrikanten in een persbericht. Daarmee komt er een einde aan een vier jaar durend conflict tussen de twee bedrijven. Volkswagen heeft 19,9 procent van de Suzuki-aandelen in handen, met een waarde 3,4 miljard euro.

Rotterdam de hoogste filedruk

In Rotterdam is afgelopen jaar de hoogste filedruk gemeten. Automobilisten waren rondom ons zo’n 64 uur extra reistijd kwijt door langzaam rijdend of stilstaand verkeer. In het de rest van het Land is dat iets meer dan 41 uur geweest, zo’n 4 uur minder dan het jaar ervoor.

Pages