slimmer rijden doe je met VARI

VARI Winterscan: 3 november, Vlaardingen

Zaterdag 3 november de VARi Winterscan bij VARi Hoogstad 151 Vlaardingen, voor klanten van Vlaardingen én Ridderkerk

Het is weer bijna zover; onze jaarlijkse VARi Family Dag gecombineerd met de VARi Winterscan. Tijdens de Family Dag zal het weer ouderwets gezellig zijn met (erwten)soep, koffie, thee, spelletjes en goede gesprekken. Kom binnen zonder afspraak en laat ook uw auto, ongeacht merk of leeftijd, controleren op 18 vitale punten.

De Winterscan zal plaatsvinden op zaterdag 3 november van 9 tot 16 uur bij VARi Vlaardingen. Ook onze klanten van VARi Ridderkerk zijn deze dag welkom in Vlaardingen. Vanwege de grote werkdruk hebben wij dit jaar besloten de Winterscan alleen in Vlaardingen te organiseren.

Ondanks het besluit van Suzuki Nederland om de gratis Winterscan af te schaffen, heeft VARi besloten haar vaste klanten – de houders van de VARi Family Card – de Winterscan gewoon gratis aan te bieden. Voor niet-houders van de VARi Family Card, op andere dagen of op afspraak kost de Winterscan € 14,95.

VARI winterscan