slimmer rijden doe je met VARI

VARi Ridderkerk

VARi Ridderkerk gevestigd op Noordenweg 75 te Riddderkerk staat onder leiding van service manager Pascal van Loosen die wordt aangevuld met technisch specialiste Charissa Weiss en de ervaren APK-monteurs Hans van Oort en Theo Schenk. Kortom hier staat een team met zo'n 100 jaar automotive ervaring.

Onderhoud voor een faire prijs

Theo, Hans, Pascal en dus ook Charissa onderhouden alle automerken voor een faire prijs. Een Faire prijs? Zeker, wij hanteren het gezelligste uurtarief uit de regio en vervangen uitsluitend zaken die nodig zijn zodat u zolang mogelijk plezier van uw auto zult hebben. Als u ons onderhoudadvies opvolgt dat geven wij u een pechpasje voor in de stad gratis mee, wilt u hulp in heel Nederland of zelf Europa dan kunnen wij dat ook regelen.

Schadereparatie

Een deuk(je) is altijd vervelend. Maar ook voor schadeherstel kunt u bij ons terecht, wij werken voor alle verzekeraars dus kom langs.

Glasservice

Een scheur, ster of ingeslagen ruit is altijd heel vervelend, echter met de VARi Glasservice kunnen we voor alle verzekeraars en leasemaatschappijen alle autoruiten herstellen.

Leaseprof Servicecenter

Wij zijn aangesloten leaseprof service center hierdoor mogen wij alle automerken voor alle leasemaatschappijen onderhouden.

Wij verkopen alle merken auto’s nieuw en gebruikt. Onze specialiteit zijn auto’s tot maximaal € 4.999,-

Direct naar de site

Voor de aankoop van een auto, een nieuwe, een gebruikte het maakt ons niet uit wel merk, is Pascal is 5 dagen aanwezig. Inderdaad 5 dagen, van maandag t/m vrijdag, op ZATERDAG is Ridderkerk GESLOTEN, maar u kunt wel een AFSPRAAK MAKEN wanneer u niet anders kunt. Wij doen graag voor u de zaak open.

Deze oergezellige knusse VARi vestiging in Ridderkerk heeft zich gespecialiseerd in auto’s tot maximaal € 4.999,- . Wij noemen dit de VARi Outlet Occasions, het is immers slimmer rijden met VARI.

Zoekt u een toch iets hoger geprijsde auto of een nieuwe exemplaar van welk merk dan ook, uiteraard kunt u dan ook bij VARi Ridderkerk terecht, wij bekijken graag uw zoekopdracht. Op de VARi locatie in Vlaardingen hebben we nog eens zo’n 100 gebruikte auto's staan en zelfs nieuwe exemplaren zijn voorradig. Kortom kom gerust eens langs op de Noordenweg 75 bij Pascal, Theo, Charissa en/of Hans.

Vrijdagavond en zaterdag gesloten

De afdeling verkoop Suzuki nieuw samengevoegd bij ons team op locatie Vlaardingen. Daar staan de nieuwste Suzuki modellen in meerdere VARianten te pronken in de speciaal ingerichte showroom. Voor info over onderhoud, aankoop of schadeherstel bel/mail gerust met:

Pascal van Loosen

T 0180-744.550
E pascal@vari.nl

KvK: 24151011
BTW: NL0082.996.75.B.01
IBAN: NL26INGB 0688915183

Routebeschrijving Vlaardingen - Ridderkerk (links openen in nieuw venster)