slimmer rijden doe je met VARI

Klanten vertellen: de familie Veldhoen, al 30 jaar VARI-klant

Tevreden klanten, daar doe je het voor. Dat zeggen ze bij elk autobedrijf, maar dat wij het ook waar maken, daar is de familie Veldhoen het levende bewijs van. Al bijna 30 jaar zijn zij trouwe klant van VARI. Inmiddels zijn er zeker 15 nieuwe auto’s aangeschaft. De laatste werd eind juli afgeleverd.

Joop en Nettie Veldhoen uit Maassluis zijn ooit begonnen met een gebruikte Alto die werd overgenomen van een schoonzus uit Gouda. In het eerste weekend hadden zij pech met deze auto en zo kwam VARI in beeld. Meestal reden ze twee auto’s, maar sinds Nettie gestopt is met werken, doen ze het met één. In dit geval een mooie nieuwe Suzuki Vitara 1.6 High Executive.

“Bij VARI hebben ze ons altijd vlot en servicegericht geholpen, zonder poeha en tegen een goede prijs. Het is gewoon een gezellig en prettig autobedrijf”, aldus de familie Veldhoen.

De klant