slimmer rijden doe je met VARI

Distributieketting vervangen

Periodiek uw distributieketting vervangen is verstandig om uw auto optimaal te laten blijven presteren.

Maak afspraak

Bel mij terug

Laat de specialisten van VARI uw distributieketting vervangen

Voor het onderhoud van alle automerken tegen een lage prijs maar met een uitstekende service kun je terecht bij VARI. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de fabrieksspecificaties, dus ook de fabrieksgarantie blijft normaal van kracht. Onze klanten beoordelen de service gemiddeld met een 9,2. Reviews kunt u lezen op de onafhankelijke review website "klanten vertellen"

Waarom distributieketting vervangen

De distributieketting is een cruciaal deel van uw motor. Hoewel distributiekettingen langer meegaan dan distributieriemen, moeten ook distributieriemen op den duur vervangen worden. Als dit niet tijduig gebeurt, kan het gebeuren dat de distributieriem plotseling breekt, waardoor de auto al het vermogen verliest. Ook kan uw distributieketting op termijn uitrekken, waardoor de timing van de kleppen in uw motor af gaat wijken.

Distributieketting vervangen bij VARI

Veel auto's zijn tegenwoordig voorzien van een distributieketting. De distributieketting wordt vaak gepresenteerd als duurzaam en onderhoudsvrij, terwijl distributieriemen met enige regelmaat vervangen moeten worden. Bij VARI kan dit snel en eenvoudig gebeuren. U kunt zes dagen per week bij ons terecht, en u zult verrast zijn door onze eerlijke prijzen.

Voordelig totaalpakket

Wij bieden al onze klanten de volgende aantrekkelijke aanbieding: VARI klantenkaart + pechhulp Nederland + olie verversen + APK voor € 129,-. Voor dat bedrag is uw auto niet alleen APK gekeurd, maar krijgt u ook gratis pechhulp in Nederland, en andere voordelen van de VARI klantenkaart. Wanneer u een VARI klantenkaart heeft is het controleren van de werking van uw airco bijvoorbeeld gratis.

Een afspraak maken

Als u een afspraak wilt maken, kunt u dat eenvoudig doen via onze online agenda. U maakt hierbij eerst een keuze tussen onze vestiging in Ridderkerk of Vlaardingen om vervolgens een datum die u uitkomt te selecteren. Om een afspraak te maken gaat u naar onze werkplaats pagina, klik daarvoor op onderstaande button.

Maak direct een afspraak

Distributieketting vervangen

- Jan, specialist onderhoud

VARI Onderhoud