slimmer rijden doe je met VARI

Winterbanden kopen

Winterbanden kopen bij VARI garandeert dat u banden van goede kwaliteit krijgt. Zo gaat u ook 's winters veilig de weg op.

Maak afspraak

Bel mij terug

Winterbanden kopen van VARI

Uw banden vormen het contactpunt met de weg, en zijn daarom erg belangrijk. Een te hoge of lage bandenspanning kan mogelijk gevaarlijke situaties opleveren, en is ook niet goed voor hun levensduur en invloed op de brandstofconsumptie. Slijtage is echter gevaarlijker: als het profiel grotendeels van uw banden is afgesleten, heeft u aanzienlijk minder grip. Profiel onder uw banden is nog crucialer in de herfst- en wintermaanden, waarin het wegdek vaak nat en glad is. Winterbanden kopen en deze tijdig vervangen is dus van groot belang.

Uw winterbanden kopen bij VARI is ook een goed idee. Wij werken alleen met de beste bandenproducenten, waardoor u gegarandeerd banden van topkwaliteit geleverd krijgt. Bovendien houden we ook voor de banden onze scherpe VARI-prijzen aan, omdat in onze optiek veiligheid boven alles gaat, en mensen niet zouden moeten bezuinigen op zoiets belangrijks als winterbanden.

Winterbanden kopen bij VARI

De kennis van onze medewerkers uit zich zoals altijd in goed advies. Wij kunnen u eerlijk adviseren over welke winterbanden voor uw auto het meest geschikt zijn, en u dit setje banden ook op korte termijn leveren. Zo komt u bij VARI niet voor onaangename verrassingen te staan. Kom snel eens langs bij VARI en laat u verbazen over onze uitstekende service tegen scherpe prijzen! Vele tevreden klanten gingen u al voor. Hun beoordelingen kunt u hier lezen.

Maak een afspraak

Als u een afspraak wilt maken, kunt u dat eenvoudig doen via onze online agenda. U maakt hierbij eerst een keuze tussen onze vestiging in Ridderkerk of Vlaardingen om vervolgens een datum die u uitkomt te selecteren. Om een afspraak te maken gaat u naar onze werkplaats pagina, klik daarvoor op onderstaande button.

Maak direct een afspraak

Winterbanden kopen

- Jan, specialist onderhoud

VARI Onderhoud