slimmer rijden doe je met VARI

Airco onderhoud

Voor airco onderhoud in uw auto tegen een aantrekkelijke prijs kunt u terecht in de werkplaatsen van VARI.

Maak afspraak

Bel mij terug

Airco onderhoud

Voor airco onderhoud kunt u altijd bij VARI terecht. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de fabrieksspecificaties, dus ook de fabrieksgarantie blijft normaal van kracht.

Noodzaak van airco onderhoud 

Na verloop van tijd gaan alle airco's minder efficiënt werken. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren omdat er koelvloeistof ontsnapt, de druk in het systeem afneemt of de filters verstopt raken. Het is daarom aan te raden om eens per twee of drie jaar airco onderhoud te laten uitvoeren. Dit airco onderhoud verhelpt de ontstane problemen, en verlengt de levensduur van uw airco aanzienlijk. 

Bij VARI airco onderhoud laten uitvoeren

Bij VARI bieden we een volledige airco-servicebeurt aan, waarbij we uw airco diagnosticeren, het systeem opnieuw vullen met koelmiddel en een lek- en druktest uitvoeren. Na dit grondige airco onderhoud zal uw airco weer functioneren als nooit tevoren, en houdt u uw hoofd koel in het verkeer. Als u het airco-onderhoud combineert met een aircoreinigingsbeurt ontvangt u bovendien een mooie korting en bent u ook meteen van eventuele nare geurtjes af.

Bij iedere VARI-onderhoudsbeurt is tevens een aantal handige services inbegrepen:

  • Offerte vooraf: U krijgt bij ons vooraf een offerte met de onderhoudskosten. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan als u de rekening krijgt. U kunt ook zelf online berekenen wat het onderhoud van uw auto kost.
  • Goedkoop vervangend vervoer: Voor slechts € 29,- per dag heeft u al vervangend vervoer.

Voordelig totaalpakket

Wij bieden al onze klanten de volgende aantrekkelijke aanbieding: VARI klantenkaart + pechhulp Nederland + olie verversen + APK voor € 129,-. Voor dat bedrag is uw auto niet alleen APK gekeurd, maar krijgt u ook gratis pechhulp in Nederland, en andere voordelen van de VARI klantenkaart. Wanneer u een VARI klantenkaart heeft is het controleren van de werking van uw airco bijvoorbeeld gratis.

Een afspraak maken

Als u een afspraak wilt maken, kunt u dat eenvoudig doen via onze online agenda. U maakt hierbij eerst een keuze tussen onze vestiging in Ridderkerk of Vlaardingen om vervolgens een datum die u uitkomt te selecteren. Om een afspraak te maken gaat u naar onze werkplaats pagina, klik daarvoor op onderstaande button.

Maak direct een afspraak

Airco onderhoud bij VARI

- Denise, receptiemedewerkster

VARI Onderhoud