slimmer rijden doe je met VARI

Remblokken vervangen

Remblokken slijten, dus periodiek uw remblokken vervangen is noodzakelijk voor de veiligheid van uw auto.

Maak afspraak

Bel mij terug

Remblokken vervangen is cruciaal om uw auto veilig te houden

U kunt bij VARI terecht voor onderhoud aan alle automerken. Bij de werkzaamheden die wij uitvoeren, houden we de fabrieksspecificaties aan, waardoor u uw recht op fabrieksgarantie niet verliest. Laat u verbazen door onze scherpe prijzen en uitstekende service. Vele tevreden klanten gingen u voor, en hun beoordelingen kunt u hier lezen.

Waarom remblokken vervangen?

Na verloop van tijd slijt nagenoeg ieder bewegend onderdeel in uw auto, waaronder dus ook de remblokken. Het behoeft natuurlijk geen verdere uitleg dat uw remmen goed moeten functioneren. Voor uw eigen veiligheid en die van andere weggebruikers is het dus belangrijk om met enige regelmaat uw remblokken te laten vervangen. Als u door blijft rijden met versleten remblokken, heeft dit enkele nadelige gevolgen. Het meest verraderlijke gevolg is dat u geleidelijk aan een steeds langere remweg krijgt, met name in de regen. Deze geleidelijke afname van de remkracht merkt u vaak pas als het te laat is.

Remblokken vervangen bij VARI

Voordat we uw remblokken vervangen, zullen we altijd eerst overgaan tot inspectie ervan. Als blijkt dat ze nog niet aan vervanging toe zijn, dan stellen we u daarvan op de hoogte. Mochten ze echter wel aan vervanging toe zijn, zorgen we ervoor dat dit snel en efficiënt gebeurt. Door goede afspraken met onze leveranciers, hebben we het juiste onderdeel vaak al op voorraad. Mocht dit bij u niet het geval zijn, dan zorgen we ervoor dat wij het zo snel mogelijk binnenkrijgen, zodat u snel weer veilig de weg op kunt.

Aantrekkelijke aanbieding

Wij bieden al onze klanten de volgende aantrekkelijke aanbieding: VARI klantenkaart + pechhulp Nederland + olie verversen + APK voor € 129,-. Voor dat bedrag is uw auto niet alleen APK gekeurd, maar krijgt u ook gratis pechhulp in Nederland, en andere voordelen van de VARI klantenkaart. Wanneer u een VARI klantenkaart heeft is het controleren van de werking van uw airco bijvoorbeeld gratis.

Wilt u een afspraak maken voor het vervangen van uw remblokken, of ander onderhoud aan uw auto, dan kunt u via de link hieronder een afspraak met ons maken. Zien we u snel terug?

Maak direct een afspraak

Remblokken vervangen bij VARI

- Jan, specialist onderhoud

VARI Onderhoud