slimmer rijden doe je met VARI

VAG reparatie

Als u in een auto van Volkswagen AG rijdt, kunt u bij de werkplaatsen van VARI terecht voor een VAG reparatie.

Maak afspraak

Bel mij terug

VAG reparatie

VAG, beter bekend als Volkswagen AG is de op een na grootste autoproducent ter wereld. Bij VARI kunnen we overweg met alle merken van dit concern. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de fabrieksspecificaties, dus ook de fabrieksgarantie blijft normaal van kracht.

VAG Reparatie

Volkswagen AG produceert onder andere de merken Volkswagen, Audi, Seat, Škoda, Bentley, Bugatti, Lamborghini en Porsche. Deze merken vallen onder hetzelfde concern en delen daarom enkele kenmerken in hun bouw. VARI heeft zich erop toegelegd om juist deze merken goed te kunnen onderhouden, omdat deze merken, met name Volkswagen en Audi in Nederland vaak voorkomen. Rijdt u in een auto die behoort tot de VAG-groep, dan kunt u altijd bij VARI terecht.  

Bij VARI een VAG reparatie laten uitvoeren

Met een VAG-auto kunt u voor alle soorten onderhoud en reparaties. Of het nu gaat om een tikkend geluid, het vervangen van de olie of blikschade na een aanrijding, VAG onderhoud en VAG reparaties kunnen door ons worden gedaan. Met een auto van Volswagen AG bent u verzekerd van een degelijke bouw, en dankzij VARI ook van goed onderhoud bij u in de buurt. Mét alle voordelen van VARI.

Bij iedere VARI-onderhoudsbeurt is tevens een aantal handige services inbegrepen:

  • Offerte vooraf: U krijgt bij ons vooraf een offerte met de onderhoudskosten. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan als u de rekening krijgt. U kunt ook zelf online berekenen wat het onderhoud van uw auto kost.
  • Goedkoop vervangend vervoer: Voor slechts € 29,- per dag heeft u al vervangend vervoer.

Voordelig totaalpakket

Wij bieden al onze klanten de volgende aantrekkelijke aanbieding: VARI klantenkaart + pechhulp Nederland + olie verversen + APK voor € 129,-. Voor dat bedrag is uw auto niet alleen APK gekeurd, maar krijgt u ook gratis pechhulp in Nederland, en andere voordelen van de VARI klantenkaart. Wanneer u een VARI klantenkaart heeft is het controleren van de werking van uw airco bijvoorbeeld gratis.

Een afspraak maken

Als u een afspraak wilt maken, kunt u dat eenvoudig doen via onze online agenda. U maakt hierbij eerst een keuze tussen onze vestiging in Ridderkerk of Vlaardingen om vervolgens een datum die u uitkomt te selecteren. Om een afspraak te maken gaat u naar onze werkplaats pagina, klik daarvoor op onderstaande button.

Maak direct een afspraak

VAG reparatie

- Charissa, technisch specialist

VARI Onderhoud