slimmer rijden doe je met VARI

Grote beurt auto

Eens in de zoveel tijd is er een grote beurt aan uw auto nodig om de veiligheid te garanderen. Dit kan voordelig bij VARI.

Maak afspraak

Bel mij terug

Laat een grote beurt aan uw auto doen bij VARI

Ook voor een grote beurt kunt u bij VARI terecht, ongeacht het merk of model van uw auto. Bij VARI werken we altijd volgens de fabrieksspecificaties, waardoor de fabrieksgarantie op uw auto van kracht blijft. Daardoor komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan. Kom snel eens langs bij VARI en laat u verbazen over onze uitstekende service tegen scherpe prijzen! Vele tevreden klanten gingen u al voor. Hun beoordelingen kunt u hier lezen.

Waarom grote beurt?

Als u een grote beurt aan uw auto laat uitvoeren door VARI, dan weet u zeker dat u voor de komende periode weer goed met uw veiligheid op de weg. Bij een grote beurt door VARI checken onze monteurs uw auto op bijna honderd verschillende onderdelen, waardoor alle verborgen gebreken aan het licht zullen komen. Voorkomen is beter dan genezen, en dat geldt ook voor auto’s. Als wij er bij de grote beurt achter komen dat uw distributieriem versleten is of dat uw accu aan vervanging toe is, dan bent u immers een stuk voordeliger uit dan wanneer u met pech langs de snelweg komt te staan.

De monteurs van VARI werken bij een grote beurt aan uw auto een speciale checklist af, waarbij ieder onderdeel grondig wordt doorgelicht. Dit systeem garandeert dat wij geen enkel plekje overslaan en dat alle gebreken gevonden worden. Onze ervaren monteurs staan daarna natuurlijk voor u klaar om deze gebreken te verhelpen, op de VARI manier.

Afspraak maken

Wilt u een grote beurt aan uw auto bij VARI? Dat is zeker mogelijk, en handig te combineren met uw APK.  Via onze online agenda kunt u een afspraak maken bij een van onze vestigingen. Op deze manier kunt u bij ons terecht wanneer het u zelf uitkomt, en kunnen wij u bovendien zo efficiënt en snel mogelijk bijstaan. Heeft u nog vragen over VARI of over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op!

Maak direct een afspraak

Grote beurt aan uw auto bij VARI

- Jan, specialist onderhoud

VARI Onderhoud