slimmer rijden doe je met VARI

Auto uitlijnen

In de werkplaatsen van VARI kunnen we op de juiste manier uw auto uitlijnen, waardoor u weer soepel, veilig en zuinig rijdt.

Maak afspraak

Bel mij terug

Auto uitlijnen

Om uw auto uit te laten lijnen kunt u altijd bij VARI terecht. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de fabrieksspecificaties, dus ook de fabrieksgarantie blijft normaal van kracht.

Auto uitlijnen

Een auto uitlijnen? Waarom zou je dat doen? Rijden in een auto die niet goed is uitgelijnd levert meerdere problemen op. Ten eerste leidt het tot meer en onregelmatige slijtage op de banden, waardoor deze eerder vervangen moeten worden. Ten tweede zal het brandstofverbruik van de auto aanzienlijk stijgen, vanwege de grotere wrijving. Daarnaast, en dit is misschien wel het belangrijkste nadeel, zorgt een verkeerde uitlijning voor koersafwijkingen. Een auto die naar links of naar rechts trekt. Dat dit tot onnodige gevaarlijke situaties kan leiden, behoeft natuurlijk geen uitleg.

Bij VARI uw auto uitlijnen

Hoewel een auto uitlijnen specialistisch werk is, kunt u het gerust aan VARI overlaten. Onze monteurs lijnen uw auto efficiënt en vakkundig uit door de afzonderlijke ophangingsdelen op de juiste manier af te stellen, waardoor de wielen in een rechte hoek ten opzichte van het wegdek en precies evenwijdig aan elkaar komen te staan. Afhankelijk van het model van uw auto gebeurt dit bij alle vier de wielen of slechts de voorwielen.

Bij iedere VARI-onderhoudsbeurt is tevens een aantal handige services inbegrepen:

  • Offerte vooraf: U krijgt bij ons vooraf een offerte met de onderhoudskosten. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan als u de rekening krijgt. U kunt ook zelf online berekenen wat het onderhoud van uw auto kost.
  • Goedkoop vervangend vervoer: Voor slechts € 29,- per dag heeft u al vervangend vervoer.

Voordelig totaalpakket

Wij bieden al onze klanten de volgende aantrekkelijke aanbieding: VARI klantenkaart + pechhulp Nederland + olie verversen + APK voor € 129,-. Voor dat bedrag is uw auto niet alleen APK gekeurd, maar krijgt u ook gratis pechhulp in Nederland, en andere voordelen van de VARI klantenkaart. Wanneer u een VARI klantenkaart heeft is het controleren van de werking van uw airco bijvoorbeeld gratis.

Een afspraak maken

Als u een afspraak wilt maken, kunt u dat eenvoudig doen via onze online agenda. U maakt hierbij eerst een keuze tussen onze vestiging in Ridderkerk of Vlaardingen om vervolgens een datum die u uitkomt te selecteren. Om een afspraak te maken gaat u naar onze werkplaats pagina, klik daarvoor op onderstaande button.

Maak direct een afspraak

Auto uitlijnen bij VARI

- Hans, APK monteur

VARI Onderhoud