slimmer rijden doe je met VARI

Blikschade repareren

Blikschade heeft geen effect op de prestaties van uw auto, maar is wel vervelend. Laat daarom uw blikschade repareren bij VARI.

Maak afspraak

Bel mij terug

Na een lichte aanrijding is er vaak alleen blikschade. Blikschade repareren is bij VARI zo gepiept.

U kunt bij VARI terecht voor onderhoud en reparaties aan alle auto’s. Bovendien houden wij bij al onze werkzaamheden de fabrieksspecificaties aan, waardoor u de fabrieksgarantie niet verliest. Bij VARI zult u uzelf verbazen over onze uitstekende service en scherpe prijzen. De reviews van de tevreden klanten die u voorgingen, kunt u hier lezen.

Waarom blikschade repareren?

Een aanrijding is natuurlijk altijd vervelend. Heeft er misschien iemand tegen uw auto aangezeten bij het inparkeren of was u betrokken bij een kop-staart botsing op de snelweg? Dan is de kans groot dat u blikschade heeft, oftewel esthetische schade aan de carrosserie van uw auto. Blikschade repareren is niet strikt noodzakelijk, aangezien de veiligheid of het rijgedrag van uw auto niet is aangetast. Blikschade repareren is echter wel wenselijk, aangezien de aanblik van een beschadigde auto, zoals deuken of krassen, niet mooi is.

Blikschade repareren is bij VARI een eenvoudig proces. Als u een afspraak maakt via onze online agenda, bekijken we eerst de schade. Op basis hiervan maken we een eerlijke inschatting van de kosten die de reparatie met zich mee brengt. Als u daarmee akkoord gaat, zorgen we dat we uw schade zo snel mogelijk herstellen. VARI heeft betrekkingen met alle autoverzekeraars, waardoor we u altijd kunnen helpen tegen het laagste voor u geldende eigen risico.

Maak een afspraak

Via onze online agenda is een afspraak zo gemaakt. Eerst kiest u een tussen onze vestiging in Vlaardingen of de vestiging in Ridderkerk. Daarna kiest u een moment dat u goed uitkomt. Dus, wilt u blikschade repareren, kom dan snel langs bij VARI.

Maak direct een afspraak

Blikschade repareren

- Jan, specialist onderhoud

VARI Onderhoud