slimmer rijden doe je met VARI

Auto uitdeuken

Een kleine aanrijding of opvliegende steen? Waarschijnlijk raakt uw auto dan gedeukt. VARI kan uw auto uitdeuken, zodat u er helemaal niets meer van ziet.

Maak afspraak

Bel mij terug

De monteurs van VARI kunnen snel en vakkundig uw auto uitdeuken

Bij VARI kunt u terecht voor reparaties en onderhoud aan alle auto’s. Bij de werkzaamheden die wij uitvoeren, houden we bovendien de fabrieksspecificaties aan, waardoor uw recht op fabrieksgarantie geldig blijft. Laat u verbazen door onze scherpe prijzen en uitstekende service. Vele tevreden klanten gingen u voor, en hun beoordelingen kunt u hier lezen.

Waarom auto uitdeuken?

Een aanrijding is natuurlijk altijd vervelend. Heeft er misschien iemand tegen uw auto aangezeten bij het inparkeren of was u betrokken bij een kop-staart botsing op de snelweg? Dan is de kans groot dat uw auto gedeukt is. Hoewel dit geen ernstige schade is, en het waarschijnlijk geen invloed zal hebben op uw veiligheid of rijervaring, is het toch wenselijk om uw auto te laten repareren. Een auto uitdeuken is met het juiste gereedschap meestal geen lastige klus, en geeft uw auto direct weer een netter uiterlijk.

Een auto uitdeuken is iets waar de monteurs van VARI hun hand niet voor omdraaien. Dankzij het gespecialiseerde gereedschap waar de werkplaatsen van VARI over beschikken, kunnen we bijna altijd uw auto uitdeuken zonder verdere schade aan de lak. Als u uw auto door ons laat uitdeuken, is hij daarna weer als nieuw, en kleine sporen van schade die onverhoopt toch achterblijven, werken wij natuurlijk keurig weg.

Maak een afspraak

Wilt u dat wij uw auto uitdeuken? Via onze online agenda is een afspraak zo gemaakt. Zo kunt u bovendien zelf een moment kiezen dat u goed uitkomt. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Maak direct een afspraak

Auto uitdeuken

- Jan, specialist onderhoud

VARI Onderhoud