slimmer rijden doe je met VARI

DSG koppeling vervangen

Een DSG koppeling vervangen is een lastige klus, maar bij de monteurs van VARI is uw auto in zeer goede handen.

Maak afspraak

Bel mij terug

Uw DSG koppeling snel en vakkundig vervangen

Voor het onderhoud van alle automerken tegen een lage prijs maar met een uitstekende service kun je terecht bij VARI. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de fabrieksspecificaties, dus ook de fabrieksgarantie blijft normaal van kracht.

DSG koppeling vervangen

Een DSG is een automatische versnellingsbak met een dubbele koppeling. Deze versnellingsbak lijkt hierdoor veel op een hangeschakelde bak, maar door de elektrische aansturing is het koppelingspedaal overbodig. Dit maakt de DSG echter ook complexer, waardoor reparaties moeilijk kunnen zijn. Bij VARI kunnen we uw DSG koppeling vervangen, waardoor u snel weer de weg op kunt.

Bij VARI uw DSG koppeling vervangen

Veel automaten worden wat betreft de versnellingsbak geadverteerd als "onderhoudsvrij". Hoewel dit een mooie toevoeging is op een lijstje specificaties, betekent het meestal niet dat er nooit iets aan hoeft te gebeuren. Ook een automatische versnellingsbak zoals een DSG kan immers kapotgaan. De kennis van ons vakkundige personeel is altijd up-to-date, waardoor het model of merk van uw auto niet uitmaakt. Wij zijn altijd in staat om uw DSG koppeling te repareren.

Bij iedere VARI-onderhoudsbeurt is tevens een aantal handige services inbegrepen:

  • Offerte vooraf: U krijgt bij ons vooraf een offerte met de onderhoudskosten van de auto, zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan als u de rekening krijgt. U kunt ook zelf online berekenen wat het onderhoud van uw auto kost.
  • Goedkoop vervangend vervoer: Voor slechts € 29,- per dag heeft u al vervangend vervoer, u hoeft dus geen dag zonder auto te zitten.
  • Ook op zaterdag: Ook op zaterdag zijn wij geopend voor onderhoud.

Voordelig totaalpakket

Wij bieden al onze klanten de volgende aantrekkelijke aanbieding: VARI klantenkaart + pechhulp Nederland + olie verversen + APK voor € 129,-. Voor dat bedrag is uw auto niet alleen APK gekeurd, maar krijgt u ook gratis pechhulp in Nederland, en andere voordelen van de VARI klantenkaart. Wanneer u een VARI klantenkaart heeft is het controleren van de werking van uw airco bijvoorbeeld gratis.

Een afspraak maken

Als u een afspraak wilt maken, kunt u dat eenvoudig doen via onze online agenda. U maakt hierbij eerst een keuze tussen onze vestiging in Ridderkerk of Vlaardingen om vervolgens een datum die u uitkomt te selecteren. Om een afspraak te maken gaat u naar onze werkplaats pagina, klik daarvoor op onderstaande button.

Maak direct een afspraak

DSG koppeling vervangen

- Jan, specialist onderhoud

VARI Onderhoud