slimmer rijden doe je met VARI

Winterbanden wisselen

Op tijd winterbanden wisselen is zeer belangrijk voor uw veiligheid. Bij VARI staan we u met onze expertise en advies graag bij.

Maak afspraak

Bel mij terug

Winterbanden wisselen

Om winterbanden te wisselen kunt u altijd bij VARI terecht. Winterbanden hebben een ander profiel en samenstelling van het rubber. Hierdoor gaan winterbanden beter functioneren onder de 7 graden en hebben een betere afvoer van water en vuil.

Winterbanden wisselen

Maak tijdig een afspraak bij VARi om uw winterbanden te wisselen voor de zomerbanden. De winterperiode komt vaak onverwacht, het hoeft niet perse te sneeuwen om voordeel te hebben van winterbanden. Maar wanneer dit dan toch gebeurt wordt er massaal gebeld om te wisselen en ontbreekt het ons aan mankracht om dit snel te realiseren. Andersom van winter - naar zomerbanden is meestal een minder stressvolle periode.

Bij VARI uw winterbanden wisselen

Voor de monteurs van VARI is winterbanden wisselen een peulenschil. U kunt doorgaans meteen terecht, en dankzij de expertise van onze medewerkers kunt u snel weer de weg op met een fris setje banden. Naast winterbanden wisselen, kunt u ze bij ons ook aanschaffen. Wij zullen u daarbij uiteraard adviseren over de verschillende sets die beschikbaar zijn, en welke banden het beste bij uw auto en rijgedrag passen.

Bij iedere VARI-onderhoudsbeurt is tevens een aantal handige services inbegrepen:

  • Offerte vooraf: U krijgt bij ons vooraf een offerte met de onderhoudskosten. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan als u de rekening krijgt. U kunt ook zelf online berekenen wat het onderhoud van uw auto kost.
  • Goedkoop vervangend vervoer: Voor slechts € 29,- per dag heeft u al vervangend vervoer.

Voordelig totaalpakket

Wij bieden al onze klanten de volgende aantrekkelijke aanbieding: VARI klantenkaart + pechhulp Nederland + olie verversen + APK voor € 129,-. Voor dat bedrag is uw auto niet alleen APK gekeurd, maar krijgt u ook gratis pechhulp in Nederland, en andere voordelen van de VARI klantenkaart. Wanneer u een VARI klantenkaart heeft is het controleren van de werking van uw airco bijvoorbeeld gratis.

Een afspraak maken

Als u een afspraak wilt maken, kunt u dat eenvoudig doen via onze online agenda. U maakt hierbij eerst een keuze tussen onze vestiging in Ridderkerk of Vlaardingen om vervolgens een datum die u uitkomt te selecteren. Om een afspraak te maken gaat u naar onze werkplaats pagina, klik daarvoor op onderstaande button.

Maak direct een afspraak

Winterbanden wisselen bij VARI

- Theo, automonteur

VARI Onderhoud