slimmer rijden doe je met VARI

Auto balanceren

Bij VARI kunnen we snel en eenvoudig uw auto balanceren. Hiermee verhelpt u direct hinderlijke trillingen in uw stuur en stoel.

Maak afspraak

Bel mij terug

Auto balanceren

Om uw auto te laten balanceren kunt u altijd bij VARI terecht. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de fabrieksspecificaties, dus ook de fabrieksgarantie blijft normaal van kracht.

Auto balanceren

Een auto balanceren? Waarom zou je dat doen? Rijden in een auto die niet goed is gebalanceerd levert meerdere problemen op. Ten eerste leidt het tot meer en onregelmatige slijtage op de banden, waardoor deze eerder vervangen moeten worden. Ook leidt het tot vervelende trillingen, die u kunt voelen in uw stuur of in uw stoelen. Door de banden te balanceren zorgt u ervoor dat deze klachten verdwijnen en uw rijcomfort dus aanzienlijk wordt verhoogd.

Bij VARI uw auto balanceren

Hoewel een auto balanceren specialistisch werk is, kunt u het gerust aan VARI overlaten. Onze monteurs balanceren uw wielen efficiënt en vakkundig door op de juiste plaatsen de gewichtsdistributie aan te passen, waardoor er geen trillingen meer ontstaan in de as. Het balanceren van de auto is een kleine ingreep, en kan daarom tegen een kleine meerprijs ook makkelijk worden gedaan na het uitvoeren van andere onderhoudswerkzaamheden aan uw auto.

Bij iedere VARI-onderhoudsbeurt is tevens een aantal handige services inbegrepen:

  • Offerte vooraf: U krijgt bij ons vooraf een offerte met de onderhoudskosten. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan als u de rekening krijgt. U kunt ook zelf online berekenen wat het onderhoud van uw auto kost.
  • Goedkoop vervangend vervoer: Voor slechts € 29,- per dag heeft u al vervangend vervoer.

Voordelig totaalpakket

Wij bieden al onze klanten de volgende aantrekkelijke aanbieding: VARI klantenkaart + pechhulp Nederland + olie verversen + APK voor € 129,-. Voor dat bedrag is uw auto niet alleen APK gekeurd, maar krijgt u ook gratis pechhulp in Nederland, en andere voordelen van de VARI klantenkaart. Wanneer u een VARI klantenkaart heeft is het controleren van de werking van uw airco bijvoorbeeld gratis.

Een afspraak maken

Als u een afspraak wilt maken, kunt u dat eenvoudig doen via onze online agenda. U maakt hierbij eerst een keuze tussen onze vestiging in Ridderkerk of Vlaardingen om vervolgens een datum die u uitkomt te selecteren. Om een afspraak te maken gaat u naar onze werkplaats pagina, klik daarvoor op onderstaande button.

Maak direct een afspraak

Auto balanceren bij VARI

- Soerrinder, automonteur

VARI Onderhoud