slimmer rijden doe je met VARI

Airco onderhoud

Bij de werkplaatsen van VARI kunt u terecht voor vakkundig airco onderhoud. Zodat uw auto fris en koel blijft.

Maak afspraak

Bel mij terug

Met een goed onderhouden airco blijft uw auto koel!

Voor het airco onderhoud van alle automerken tegen een lage prijs maar met een uitstekende service kun je terecht bij VARI. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de fabrieksspecificaties, dus ook de fabrieksgarantie blijft normaal van kracht. Onze klanten beoordelen de service gemiddeld met een 9,2. Reviews kunt u lezen op de onafhankelijke review website "klanten vertellen".

Airco onderhoud bij VARI

Wanneer uw airco goed werkt, blijft uw auto koel, is de aangevoerde frisse lucht vrij van geur en beperkt deze de hoeveelheid vocht en stof in uw auto. Bij onze aircocheck testen wij de airco op deze punten en kunnen wij u na afloop van de check vertellen of uw airco naar behoren werkt. Regelmatig horen wij van klanten dat zij in de veronderstelling waren dat een airco geen onderhoud nodig heeft totdat deze niet meer werkt. Juist om te zorgen dat uw airco optimaal blijft functioneren is het belangrijk om uw airco minimaal eens per 3 jaar te laten controleren en reinigen.

Een airco servicebeurt laten uitvoeren

Onze specialisten kunnen de aircosystemen van alle automerken- en modellen onderhouden, repareren en reinigen. Een airco reiniging kost bij ons € 49,99, we reinigen daarbij de verdamper zodat er geen vieze lucht meer uit uw airco komt. Een volledige airco servicebeurt kost u € 129, deze bestaat uit het stellen van een diagnose, het opnieuw vullen van uw aircosysteem met koelmiddel, en het uitvoeren van een lek- en druktest. Na afloop van dit onderhoud krijgt u een servicesertificaat van ons.

Bij de onderhoudsbeurt van uw auto is een aantal handige services inbegrepen:

  • Offerte vooraf: U krijgt bij ons vooraf offerte met de onderhoudskosten van de auto, zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan als u de rekening krijgt. U kunt ook zelf online berekenen wat het onderhoud van uw auto kost.
  • Goedkoop vervangend vervoer: Voor slechts € 29,- per dag heeft u al vervangend vervoer, u hoeft dus geen dag zonder auto te zitten. Wanneer het onderhoud direct uitgevoerd kan worden kunt u ook besluiten om ter plaatse te wachten.
  • Ook op zaterdag: Ook op zaterdag zijn wij geopend voor onderhoud.

Voordelig totaalpakket

Wij bieden al onze klanten de volgende aantrekkelijke aanbieding: VARI klantenkaart + pechhulp Nederland + olie verversen + APK voor € 129,-. Voor dat bedrag is uw auto niet alleen APK gekeurd, maar krijgt u ook gratis pechhulp in Nederland, en andere voordelen van de VARI klantenkaart. Wanneer u een VARI klantenkaart heeft is het controleren van de werking van uw airco bijvoorbeeld gratis.

Een afspraak maken

Als u een afspraak wilt maken kunt u dat eenvoudig doen via onze online agenda. U maakt hierbij eerst een keuze tussen onze vestiging in Ridderkerk of Vlaardingen om vervolgens een datum die u uitkomt te selecteren. Om een afspraak te maken gaat u naar onze werkplaats pagina, klik daarvoor op onderstaande button.

Maak direct een afspraak

Airco Onderhoud

- Rene, airco specislist

VARI Onderhoud