slimmer rijden doe je met VARI

Airco vullen

Uw airco vullen is geen probleem voor de medewerkers van VARI. Houd uw auto koel en fris.

Maak afspraak

Bel mij terug

Met een goed gevulde airco blijft uw auto koel

Voor de airco onderhoud van alle automerken tegen een lage prijs maar met een uitstekende service kun je terecht bij VARI. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de fabrieksspecificaties, dus ook de fabrieksgarantie blijft normaal van kracht. Onze klanten beoordelen de service gemiddeld met een 9,2. Reviews kunt u lezen op de onafhankelijke review website "klanten vertellen".

Airco vullen bij VARI

Wanneer uw airco goed werkt, blijft uw auto koel, is de aangevoerde frisse lucht vrij van geur en beperkt deze de hoeveelheid vocht en stof in uw auto. Het is dan ook belangrijk dat uw airco goed blijft werken, maar dit is niet vanzelfsprekend. Ieder jaar verliest uw airco een deel van de koelvloeistof, en hoewel dit niet direct te merken is, presteert uw airco na een aantal jaar beduidend minder. Bij VARI kunnen we uw airco vullen, zodat uw autoritten aangenaam blijven.

Airco vullen door een specialist

Onze specialisten kunnen de aircosystemen van alle automerken- en modellen niet alleen vullen, maar ook onderhouden en reinigen. Een airco reiniging kost bij ons € 49,99, we reinigen daarbij de verdamper zodat er geen vieze lucht meer uit uw airco komt. Een volledige airco servicebeurt kost u € 129, deze bestaat uit het stellen van een diagnose, het eventueel opnieuw vullen van uw aircosysteem met koelmiddel, en het uitvoeren van een lek- en druktest. Na afloop van dit onderhoud krijgt u een servicecertificaat van ons.

Bij de onderhoudsbeurt van uw auto is een aantal handige services inbegrepen:

  • Offerte vooraf: U krijgt bij ons vooraf offerte met de onderhoudskosten van de auto, zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan als u de rekening krijgt. U kunt ook zelf online berekenen wat het onderhoud van uw auto kost.
  • Goedkoop vervangend vervoer: Voor slechts € 29,- per dag heeft u al vervangend vervoer, u hoeft dus geen dag zonder auto te zitten. Wanneer het onderhoud direct uitgevoerd kan worden kunt u ook besluiten om ter plaatse te wachten.
  • Ook op zaterdag: Ook op zaterdag zijn wij geopend voor onderhoud.

Voordelig totaalpakket

Wij bieden al onze klanten de volgende aantrekkelijke aanbieding: VARI klantenkaart + pechhulp Nederland + olie verversen + APK voor € 129,-. Voor dat bedrag is uw auto niet alleen APK gekeurd, maar krijgt u ook gratis pechhulp in Nederland, en andere voordelen van de VARI klantenkaart. Wanneer u een VARI klantenkaart heeft is het controleren van de werking van uw airco bijvoorbeeld gratis.

Een afspraak maken

Als u een afspraak wilt maken kunt u dat eenvoudig doen via onze online agenda. U maakt hierbij eerst een keuze tussen onze vestiging in Ridderkerk of Vlaardingen om vervolgens een datum die u uitkomt te selecteren. Om een afspraak te maken gaat u naar onze werkplaats pagina, klik daarvoor op onderstaande button.

Maak direct een afspraak

Airco vullen

- Rene, airco specialist

VARI Onderhoud