slimmer rijden doe je met VARI

Balansmodule/oliepomp vervangen

Bij de werkplaatsen van VARI kunt u terecht om uw balansmodule met oliepomp te vervangen. Preventief of bij schade.

Maak afspraak

Bel mij terug

Laat uw balansmodule met oliepomp vervangen

Voor het onderhoud aan uw balansmodule en oliepomp kunt u altijd bij VARI terecht. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de fabrieksspecificaties, dus ook de fabrieksgarantie blijft normaal van kracht.

Balansmodule en oliepomp vervangen

Sommige auto's, met name bepaalde modellen van de Volkswagen Groep, hebben een balansmodule met een ingebouwde oliepomp onder het motorblok. Dit systeem is kwetsbaar, omdat de oliepomp snel beschadigd kan raken, waarna uw hele motor ook schade kan oplopen. Als er geen olie meer wordt rondgepompt, treedt er immers heel snel heel veel slijtage op. Om een dergelijk schrikbeeld te voorkomen, is het verstandig om uw balansmodule en oliepomp preventief te laten vervangen bij VARI.

Bij VARI uw balansmodule en oliepomp vervangen

Wilt u bij VARI uw balansmodule en oliepomp vervangen? Dat is een goede keuze. Bij VARI vervangen we de oliepomp uit de balansmodule door een conventionele, betrouwbaardere oliepomp. Door deze relatief kleine, preventieve ingreep, verzekert u uw auto van een langere levensduur, en komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bij iedere VARI-onderhoudsbeurt is tevens een aantal handige services inbegrepen:

  • Offerte vooraf: U krijgt bij ons vooraf een offerte met de onderhoudskosten. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan als u de rekening krijgt. U kunt ook zelf online berekenen wat het onderhoud van uw auto kost.
  • Goedkoop vervangend vervoer: Voor slechts € 29,- per dag heeft u al vervangend vervoer.

Voordelig totaalpakket

Wij bieden al onze klanten de volgende aantrekkelijke aanbieding: VARI klantenkaart + pechhulp Nederland + olie verversen + APK voor € 129,-. Voor dat bedrag is uw auto niet alleen APK gekeurd, maar krijgt u ook gratis pechhulp in Nederland, en andere voordelen van de VARI klantenkaart. Wanneer u een VARI klantenkaart heeft is het controleren van de werking van uw airco bijvoorbeeld gratis.

Een afspraak maken

Als u een afspraak wilt maken, kunt u dat eenvoudig doen via onze online agenda. U maakt hierbij eerst een keuze tussen onze vestiging in Ridderkerk of Vlaardingen om vervolgens een datum die u uitkomt te selecteren. Om een afspraak te maken gaat u naar onze werkplaats pagina, klik daarvoor op onderstaande button.

Maak direct een afspraak

Balansmodule / Oliepomp vervangen

- Jan, specialist onderhoud

VARI Onderhoud