slimmer rijden doe je met VARI

Trekhaak monteren

Bij de werkplaatsen van VARI kunt u terecht voor het snel en vakkundig monteren van uw trekhaak.

Maak afspraak

Bel mij terug

Trekhaak monteren

Om een trekhaak te monteren kunt u altijd bij VARI terecht. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de fabrieksspecificaties, dus ook de fabrieksgarantie blijft normaal van kracht.

Trekhaak monteren

Niet iedere auto wordt standaard geleverd met een trekhaak. Op sommige auto's kan er echter later alsnog een trekhaak gemonteerd worden. Afhankelijk van de trekkracht van uw auto en de bouw van het chassis, kunt u met de door VARI geïnstalleerde trekhaak een aanhangwagen of caravan trekken. Bovendien wordt het aanbrengen van een fietsendrager ook sterk vergemakkelijkt.

Bij VARI een trekhaak laten monteren

Als u bij VARI een trekhaak laat monteren, weet u zeker dat u snel en goed geholpen wordt. Een trekhaak monteren is geen ingrijpende ingreep aan uw auto, waardoor het relatief snel en goedkoop kan gebeuren. Bij VARI communiceren we van tevoren helder over onze tarieven en leveringstijden. Zo weet u waar u aan toe bent, en kunt u snel weer op pad met uw gloednieuwe trekhaak.

Bij iedere VARI-onderhoudsbeurt is tevens een aantal handige services inbegrepen:

  • Offerte vooraf: U krijgt bij ons vooraf een offerte met de onderhoudskosten. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan als u de rekening krijgt. U kunt ook zelf online berekenen wat het onderhoud van uw auto kost.
  • Goedkoop vervangend vervoer: Voor slechts € 29,- per dag heeft u al vervangend vervoer.

Voordelig totaalpakket

Wij bieden al onze klanten de volgende aantrekkelijke aanbieding: VARI klantenkaart + pechhulp Nederland + olie verversen + APK voor € 129,-. Voor dat bedrag is uw auto niet alleen APK gekeurd, maar krijgt u ook gratis pechhulp in Nederland, en andere voordelen van de VARI klantenkaart. Wanneer u een VARI klantenkaart heeft is het controleren van de werking van uw airco bijvoorbeeld gratis.

Een afspraak maken

Als u een afspraak wilt maken, kunt u dat eenvoudig doen via onze online agenda. U maakt hierbij eerst een keuze tussen onze vestiging in Ridderkerk of Vlaardingen om vervolgens een datum die u uitkomt te selecteren. Om een afspraak te maken gaat u naar onze werkplaats pagina, klik daarvoor op onderstaande button.

Maak direct een afspraak

Trekhaak monteren bij VARI

- Jan, specialist onderhoud

VARI Onderhoud