slimmer rijden doe je met VARI

Versnellingsbak vervangen

Een versnellingsbak vervangen is een lastige klus, maar de monteurs van VARI zorgen dat het goedkomt.

Maak afspraak

Bel mij terug

Laat de specialisten van VARI uw versnellingsbak vervangen

Voor het onderhoud van alle automerken tegen een lage prijs maar met een uitstekende service kun je terecht bij VARI. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de fabrieksspecificaties, dus ook de fabrieksgarantie blijft normaal van kracht. Onze klanten beoordelen de service gemiddeld met een 9,2. Reviews kunt u lezen op de onafhankelijke review website "klanten vertellen"

Versnellingsbak vervangen

Naarmate u meer kilometers maakt, zal er slijtage optreden aan uw versnellingsbak. Tijdig onderhoud kan de levensduur van uw versnellingsbak aanzienlijk verhogen, en anders kunnen er vaak nog grondige reparaties gepleegd worden.

Bij VARI uw versnellingsbak vervangen

Bij iedere VARI-onderhoudsbeurt is tevens een aantal handige services inbegrepen:

  • Offerte vooraf: U krijgt bij ons vooraf offerte met de onderhoudskosten van de auto, zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan als u de rekening krijgt. U kunt ook zelf online berekenen wat het onderhoud van uw auto kost.
  • Goedkoop vervangend vervoer: Voor slechts € 29,- per dag heeft u al vervangend vervoer, u hoeft dus geen dag zonder auto te zitten.
  • Ook op zaterdag: Ook op zaterdag zijn wij geopend voor onderhoud.

Voordelig totaalpakket

Wij bieden al onze klanten de volgende aantrekkelijke aanbieding: VARI klantenkaart + pechhulp Nederland + olie verversen + APK voor € 129,-. Voor dat bedrag is uw auto niet alleen APK gekeurd, maar krijgt u ook gratis pechhulp in Nederland, en andere voordelen van de VARI klantenkaart. Wanneer u een VARI klantenkaart heeft is het controleren van de werking van uw airco bijvoorbeeld gratis.

Een afspraak maken

Als u een afspraak wilt maken, kunt u dat eenvoudig doen via onze online agenda. U maakt hierbij eerst een keuze tussen onze vestigingen om vervolgens een datum die u uitkomt te selecteren. Om een afspraak te maken gaat u naar onze werkplaats pagina, klik daarvoor op onderstaande button.

Maak direct een afspraak

Airco vullen

- Jan, specialist onderhoud

VARI Onderhoud