slimmer rijden doe je met VARI

Bumper vervangen

Uw bumper vervangen is een kleine klus en geen enkel probleem voor de vakkundige medewerkers van VARI.

Maak afspraak

Bel mij terug

Laat uw bumper vervangen bij VARI

Zoals de naam al doet vermoeden zitten bumpers op een auto om de eerste klappen op te vangen, zowel voor als achter. Een klein tikje tegen een andere auto of een paaltje laat vaak niet eens echte sporen achter, maar als de aanrijding iets heviger is, is dat zeker aan de bumper af te zien. Soms ligt hij er zelfs helemaal af! Hoewel deze soort schade geen invloed heeft op het daadwerkelijke rijgedrag van uw auto is het wel ontsierend, en daarom kan uw bumper vervangen een goede optie zijn. Een bumper vervangen is over het algemeen geen ingewikkelde ingreep, en kan dus snel gebeuren.

Afhankelijk van het merk en model van uw auto duurt het een tot enkele dagen om aan het juiste onderdeel te komen. Zodra wij hierover beschikken, is uw bumper vervangen een peulenschil. Wij halen uw oude bumper, of wat er nog van over is, weg en vervangen deze door het nieuwe exemplaar. Na deze ingreep is uw auto weer als nieuw, en kunt u weer de weg op.

Waarom bumper vervangen bij VARI?

Bij VARI kunt u altijd terecht om uw bumper te vervangen, ongeacht het merk of model van uw auto. Daarbij komt dat onze monteurs zeer ervaren zijn, en het vervangen van een bumper voor hen een simpele routineklus is. Door onze zorgvuldige werkwijze blijft bovendien de fabrieksgarantie op uw auto van kracht, waardoor u niet voor onaangename verrassingen zult komen te staan. Vele tevreden klanten gingen u al voor. Hun beoordelingen kunt u hier lezen. Kom snel eens langs bij VARI en laat u verbazen over onze uitstekende service tegen scherpe prijzen.

Afspraak maken

Wilt u dat wij uw bumper vervangen? Maak dan via onze online agenda een afspraak bij onze vestiging in Vlaardingen of Ridderkerk. Op deze manier kunnen wij u zo snel en goed mogelijk van dienst zijn, en kunt u bij ons terecht wanneer het u zelf uitkomt. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Maak direct een afspraak

Bumper vervangen

- Jan, specialist onderhoud

VARI Onderhoud