slimmer rijden doe je met VARI
Electrisch rijden bij Vari

Als er maar wielen onder zitten!

Suzukidealer

Wij zijn sinds 1981 officieel Suzuki dealer voor de Rijnmond met vestigingen in Ridderkerk, Vlaardingen en Rotterdam. Voor elk ander merk - nieuw of gebruikt - kunt u ook bij VARI terecht.

Fietsaanhangers

Wij leveren opvouwbare aanhangwagens van het Nederlandse merk Astorc. Elektrische fietsen overschrijden over het algemeen de toegestane kogeldruk voor reguliere fietsendragers. Dit lossen wij op met een Astorc fietsaanhanger, waarmee u twee fietsen kunt vervoeren. Als u de aanhanger niet gebruikt, kunt u hem eenvoudig opvouwen en opbergen, zodat hij weinig plaats inneemt.

Elektrische scooters

Duurzaam, nooit meer tanken met een elektrische scooter. Wij zijn officieel Nimoto-dealer en leveren scooters en elektrische vouwfietsen vanaf € 899,-.

Glasgarage

Voor alle automerken zijn wij Glasgarage. Wij herstellen een ster in uw autoruit of vervangen een kapotte ruit. Onze monteurs zijn daarvoor speciaal opgeleid en wij werken voor alle verzekeraars en leasemaatschappijen.

Onderhoud

Al onze monteurs zijn gediplomeerd APK-monteur . Onze werkplaatsen beschikken over het modernste equipment, zodat wij onderhoud kunnen uitvoeren aan alle merken automobielen.

Leaseprof Onderhoud

Wij mogen voor alle leasemaatschappijen alle automerken onderhouden. Gehaald en gebracht, wel zo makkelijk.

Direct online afspraak maken! (link opent in nieuw venster)

Gratis klantenpas

Iedere klant die zijn auto bij ons met regelmaat laat onderhouden, ontvangt een klantenpas. Deze klantenpas zorgt dat u bij pech wordt geholpen.