slimmer rijden doe je met VARI

Rising Star Tom van Dalum

Nadat Tom zo’n 10 jaar bij de lokale Opel dealer vd Kooij heeft gewerkt en waar hij zijn opleiding tot 2e monteur met succes heeft afgerond, is hij iets meer dan een jaar geleden bij VARI komen werken. Op 3 februari 2013 om precies te zijn is Tom begonnen en al snel voelde het goed, heel goed verteld Tom.

Opel van der Kooij was ik naast het onderhouden van Opels gespecialiseerd in de grotere werkplaatsklussen zoals het vervangen van koppelingen, cilinderkoppen, oliepompen etc.

VARI is leuk, we krijgen steeds meer en meer andere automerken in onderhoud hierdoor wordt ons werk steeds veelzijdiger. Maar die veelzijdigheid zit ook in de VARI cultuur.  Werkelijk alles van scooters, brommers, motorfietsen, zelfs een tractor of aanhangwagen staan hier met regelmaat in de werkplaats. Ik kan mij hier helemaal uitleven.

APK, inderdaad ik moest mijn diploma halen. Eerlijk gezegd zag ik het niet zitten, ik ben namelijk meer van de praktijk dan een boekenwurm. Maar VARI eiste dat ik het haalde. Achteraf gezien een makkie, ik slaagde in 1 keer, de hele zaak was enthousiast dat ik het gehaald had, en ik, ….…. eerlijk? Niet opschrijven hoor, ik was natuurlijk apetrots op mezelf.

Of je nog wat mag zeggen natuurlijk Tom; nou mensen kom gewoon met je auto of iets anders wat rolt naar de VARI, mijn collega’s en ik zorgen echt dat die vakkundig gerepareerd wordt, enne we hebben heerlijke koffie!