slimmer rijden doe je met VARI

Samenwerking Kroepoekfabriek en VARI

Nimoto elektrische scooter gesponsord door VARI

Officieel Nimoto dealer Vari in Vlaardingen heeft deze week Nimoto elektrische scooter overhandigd aan De Kroepoekfabriek. Het poppodium in Vlaardingen zal vanaf vandaag groener zijn door het in gebruik nemen van de uitstootvrije elektrische scooter.

Het duurzame vervoermiddel werd op woensdagavond 5 februari door Richard Middendorp en Arjan van Elsäcker van VARI gepresenteerd. “Wij willen De Kroepoekfabriek graag een stukje groener maken”, zo motiveert Richard Middendorp het geweldige cadeau. “En wie weet motiveert het vrijwilligers en partners van De Kroepoekfabriek, of mensen die de scooter in de stad geruisloos voorbij zien rijden, ook om te kiezen voor duurzaam rijden.”

De Nimoto City350 is verkrijgbaar vanaf € 1099,- en is niet alleen beter voor het milieu, maar biedt nog meer voordelen zo vertelt Richard: “Je kunt de scooter thuis opladen, dus hoeft nooit meer te tanken. Dat scheelt geld. Mede door de sterke kwaliteit is de scooter zo goed als onderhoudsvrij; ook olie verversen behoort tot het verleden.”