slimmer rijden doe je met VARI

Bianca Kostense- Lente wint Suzumar opblaasboot

 

VARI in Ridderkerk reikt prijs uit aan dolblij gezin

Uit handen van verkoopadviseur Bart Smits en Pascal van Loosen ontving Bianca Kostense deze week een fraaie prijs: een schitterende Suzumar boot van 2.30 meter lang. Deze prijs werd compleet geleverd met een 2,5 PK sterke buitenboord motor. De winnares verscheen opgetogen bij de VARI vestiging in Ridderkerk met haar gezin. Zij gaf aan nooit iets te winnen, maar toch mee te hebben gedaan aan de prijspuzzel in het magazine 100% Suzuki onder het motto 'je weet maar nooit'.

Groot was dan ook haar verbazing dat de dant Bart Smits namens de Suzuki importeur contact met haar op nam om te vertellen dat uitgerekend zij de prachtige prijs had gewonnen.
Haar zoon sprong zo mogelijk een nog groter gat in de lucht; een eigen bootje was al jaren zijn wens. Onder een feestelijk zonnetje werd de prijs overgedragen waarna het gelukkige gezin huiswaarts ging met de boot teneinde de eerste proefvaart te gaan maken.

Suzuki, ook boten en buitenboordmotoren

Hoewel de meeste mensen het merk Suzuki kennen van de auto's, fabriceert Suzuki ook boten van het merk Suzumar en buitenboord motoren van het merk Suzuki. Om met het warme weer deze producten onder de aandacht te brengen, werd een boot compleet met buitenboord motor beschikbaar gesteld als prijs.