slimmer rijden doe je met VARI

Autosalon Ahoy Rotterdam

De Autosalon In Ahoy Rotterdam is donderdag geopend. Op de tweede editie van de beurs staan tot en met zondag mooie, glimmende bolides. De nieuwste modellen van Bugatti, Corvette, Audi en BMW staan in de hallen. Maar er is ook plaats voor bijvoorbeeld goedkopere auto's zoals de opvolger van de Suzuki Alto, de Celerio.

Het evenement wordt georganiseerd door Rotterdam Expo & Events. “Het leuke van deze beurs is dat je niet alleen auto’s kunt bekijken. Ook is het mogelijk om proefritjes te maken en zelfs auto’s te kopen,” aldus organisator Bas Lodder.Het lifestylegedeelte van de beurs is dit jaar voor het eerst. Er worden modeshows gelopen en bezoekers kunnen de nieuwste trends op het gebied van reizen, sierraden en luxueuze producten zien.