slimmer rijden doe je met VARI

De prijzen van de Celerio zijn bekend

Begin december staat de nieuwe Suzuki Celerio bij ons in de showroom, dus is het de hoogste tijd om de prijzen bekend te maken.

We leveren de Celerio in drie uitvoeringen: Economy, Comfort en Exclusive. En het is altijd een 5-deurs Celerio. Met een comfortabele zitplaats voor evenzoveel personen.

De Celerio Economy is er al vanaf € 9.999,- en die is al zeer compleet met onder meer 4 airbags, informatiedisplay geïntegreerd in dashboard, middenconsole met bekerhouders, neerklapbare achterbankleuning, bumpers in carrosseriekleur, led-verlichting, ABS, remassistent, TPMS bandenspanningcontrolesysteem en ESP.

De Comfort-uitvoering kost € 10.999,- en voegt onder meer elektrische ramen voor, verstelbaar stuurwiel, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, airconditioning, radio/CD-/MP3-speler, Bluetooth, USB-aansluiting, 2 speakers en 2 gordijnairbags toe.

Voor € 11.999,- staat de Exclusive-uitvoering in de prijslijst en is voorzien van onder meer 14” lichtmetalen velgen, elektrische ramen achter, 4 speakers en een grille met chroomaccenten.