slimmer rijden doe je met VARI

De Swift beat

Gek op muziek in de auto? Dan heeft VARI  goed nieuws voor je, namelijk de nieuwe Suzuki Swift Beat.

Met standaard een hoogwaardig Pioneer all-in-one navigatie-, audio- én entertainmentsysteem met 2-weg speakers voor en achter en een Pioneer-subwoofer. En als je wil, staat dat garant voor het nodige audiogeweld! De Suzuki Swift Beat is uitgerust met een Pioneer AVIC-F860BT. Een uitgebreid systeem met onder meer een groot 6,1-inch touchscreen en Parrot Bluetooth voor een supergoede telefoonverbinding.

Je favoriete muziek beluister je via een CD of zelfs via je iPod, iPhone of andere smartphone. Je kunt zelfs een DVD kijken. (Niet als je rijdt natuurlijk, maar dat spreekt voor zich.) Vier speakers en een subwoofer De ‘beats per minute’ vullen het interieur van de Swift Beat door middel van vier speakers van elk 240 Watt. Een ultracompacte subwoofer met 150 Watt verzorgt de lage tonen.

Geloof ons, van deze audiocombinatie gaat je muziekhart sneller kloppen! De weg kwijtraken of in de file staan is er niet meer bij. Daar zorgen de ingebouwde verkeersdiensten, waaronder TMC (Traffic Message Channel) en ViaMichelin, wel voor. Sluit bovendien eenvoudig een smartphone aan en krijg bijvoorbeeld toegang tot actuele verkeersinformatie om files te vermijden. Apple CarPlay en MirrorLink voor Android Het Pioneer-systeem is verder uitgerust met het nieuwste snufje voor je iPhone: Apple CarPlay.Heb je een Android-toestel? Geen probleem. Het systeem is ook voorzien van MirrorLink.

Bovenop het audiosysteem biedt de Swift Beat tal van andere extra’s, waaronder lichtmetalen 15-inch velgen, zwartkleurige wielkastverbreders en zijskirts, LED-verlichting, mistlampen vóór, stoelverwarming en cruise control. De extra muzikale Swift is te herkennen aan de Beat-badge op achterzijde. De prijs zal je als muziek in de oren klinken, want de Swift Beat is al leverbaar vanaf € 15.999,-.