slimmer rijden doe je met VARI

VARI lanceert Swift Style

Met de Style verbreedt VARI het leveringsprogramma van de Swift. Vanwege zijn zeer complete uitrusting en opvallende uitstraling zal de scherp geprijsde Swift Style een brede doelgroep aanspreken.

Het is bekend dat de Swift een geweldige van een auto is. Op betrouwbaarheid scoort de Swift volgens de Consumentengids Auto 2015 uitmuntend met rapportcijfer 9,1. De soepele en krachtige 1.2 benzinemotor is dankzij geavanceerde DualJet techniek met 99 g/km CO2-uitstoot zeer schoon en daarnaast liefst 14% zuiniger, waarmee een verbruik van 4,3 liter per 100 km (1 op ruim 23) wordt gerealiseerd. Ook met de veiligheid zit het wel snor, want de Swift realiseerde de maximale score van 5 sterren in EuroNCAP dankzij o.a. liefst 7 airbags.

De nieuwe Swift Style heeft standaard 5 deuren en beschikt over een zonder meer zeer rijke standaarduitrusting met o.a. airco, radio/CD/MP3/USB met bedieningstoetsen op stuurwiel, cruise control, stoere wielkastverbreders en zijskirts, LED-dagrijverlichting, mistlampen voor en metallic lak. Uiterlijk onderscheidt de Style zich onder meer met fraaie 16” lichtmetalen velgen, chromen grille en chique paarse stiksels op bekleding, pookknop en het fraaie sportstuur.

De prijs van de Swift Style bedraagt € 16.199,=. Wilt u mee weten, bel of mail ons gerust we informeren u graag uitgebreid over alle bijzonderheden.