slimmer rijden doe je met VARI

Eenvoudig uw trekhaak bestellen. Inclusief montage!

VARI is aangesloten bij www.trekhaken.nl is een bedrijf dat trekhaken van de gangbare A-merken (Bosal, Brink) verkoopt en monteert via aangesloten montagepartners. Deze montagepartners zijn allround garagebedrijven die vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.

VARI verkoopt geen losse artikelen, maar alleen een compleet gemonteerd product omdat onze filosofie is dat een trekhaak en een kabelset geen doe-het-zelf artikelen zijn. Een kabelset van een moderne auto wordt aangesloten via het CAN-bus systeem van de auto. Voor uw veiligheid en de veiligheid van andere weggebruikers dient montage op een vakkundige manier te geschieden. Maar dan wel tegen de scherpste prijs!

VARI en Trekhaken.nl communiceert de prijs direct op de website, zodat u online meteen de beste prijs kunt zien.