slimmer rijden doe je met VARI

Nieuw de Suzuki Celerio Style

Sinds begin 2015 jaar staat de Celerio bij VARI in Vlaardingen in de showroom. De fraaie Suzuki is fors groter dan traditionele auto’s in dit segment. Hierdoor is er zelfs  voldoende plaats voor 5 volwassenen.

 Ook het  brandstofverbruik en de CO2 uitstoot vanaf slechts 84 gr/km zijn de laagste in het segment. 

Met de Celerio Style verbreedt Suzuki het programma met een extra stijlvolle variant. Tot de zeer rijke standaarduitrusting behoren onder meer airco, handsfree telefoonbediening, Bluetooth, radio/CD/MP3-speler, USB-aansluiting, centrale deurvergrendeling, 15” Titanium two tone lichtmetalen velgen, wielkastverbreders en zijskirts. De Celerio Style is rijklaar wegrijden voor € 13.041,83 (hier komt alleen een eventuele metallic lak bij )