slimmer rijden doe je met VARI

VARI Pech Service

Mijn oude rode Suzuki Alto was aan vervanging toe omdat ik de laatste tijd een paar keer gebruik heb moeten maken van de Vari pech-onderweg service. Een goede service, waarbij de wachttijd nooit lang was geweest. Het was een auto uit 1998 waar ik met plezier in heb gereden. Mijn eerste gedachte was via internet op zoek te gaan naar een andere auto. Bij de Suzuki-dealer in Ridderkerk hadden ze er eentje staan die me wel wat leek.

Weer een Alto, maar dan een zilver grijze van 2005 en in een prijsklasse die ik me kon permitteren. Mijn oude auto bracht ik, wonend in Schiedam, regelmatig naar Vari in Vlaardingen voor een Apk keuring en onderhoudsbeurt.
Ik had hele goede ervaringen, een betrouwbaar adres. Ik belde Vari-Vlaardingen om door te geven dat ik een auto op het oog had, maar dat die in Ridderkerk stond. "Geen probleem," aldus de heer Michel Rombout, "dan halen we de auto toch hier naartoe." Na een afspraak te hebben gemaakt stond de auto inderdaad klaar in Vlaardingen om een proefrit te maken. Na de proefrit viel de auto meteen in de smaak. Terug bij Vari werd dan ook direct de koopovereenkomst gesloten. De stukken werden in orde gemaakt en ik kon de auto op een afgesproken dag en tijdstip ophalen. We werden steeds heel goed ontvangen door de heer Rombout. Hij was heel klantvriendelijk en stipt bij de gemaakte afspraken. Gaf uitvoerige informatie waar we erg tevreden over waren. Kortom, mijn auto zal ik altijd bij Vari brengen want de klantgerichtheid daar staat bij mij hoog in het vaandel. Nu rij ik met heel veel plezier in mijn nieuwe Suzuki. 

Rita Paiman uit Schiedam